Συγκλόνισε στο Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας – «Σπαρταρούσε στα χέρια μου πριν πεθάνει»
21:38 - 13/03/2022
Σε μια καθηλωτική εξομολόγηση προχώρησε στο Survivor, το βράδυ της Κυριακής, ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο πολυσυζητημένος παίκτης των Μαχητών θέλησε […]
The post Συγκλόνισε στο Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας – «Σπαρταρούσε στα χέρια μου πριν πεθάνει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονιστική εξομολόγηση του Σπύρου Μαρτίκα: «Σπαρταρούσε στα χέρια μου πριν πεθάνει»
Το γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του
Διαβάστε το στο Survivor: Συγκλόνισε ο Μαρτίκας – «Σπαρταρούσε, πέθανε στα χέρια μου» (video)
Survivor: Σε μία συγκλονιστική εξομολόγησε προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο ο Σπύρος ΜαρτίκαςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor: Συγκλονίζει ο Σπύρος Μαρτίκας – «Σπαρταρούσε στα χέρια μου πριν πεθάνει»
Ειδικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε πως «έζησα ένα τρομερά συγκλονιστικό γεγονός. Ίσως το πιο σοκαριστικό στη ζωή μου. Ήμουν γύρω στα 30 διακοπές στην Κάλυμνο και ξαφνικά η θεία μου, η οποία μας μεγάλωσε μαζί με την γιαγιά μου, ενώ τρώγαμε μεσημεριανό φαγητό όλοι οικογενειακώς δίπλα στη θάλασσα, εκείνη κατέβηκε να κάνει μπάνιο. Αφού κολύμπησε, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor: Συγκλόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας – «Σπαρταρούσε στα χέρια μου πριν πεθάνει»
Δεν μπορούσαν να βγουν οι λέξεις από τον παίκτη
Διαβάστε το στο news.grΣυγκλόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας – Η θεία του πνίγηκε μπροστά στα μάτια του
Η 45χρονος φαρμακοποιός του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. Όπως αφηγήθηκε, πριν χρόνια, η θεία του, η αδελφή της γιαγιάς του πνίγηκε μπροστά στα μάτια του στη θάλασσα. «Έζησα ένα τρομερά συγκλονιστικό γεγονός, ίσως το πιο σοκαριστικό στη ζωή μου. Ήμουν στην ηλικία των 30 χρονών, όπου ήμασταν σε διακοπές στην Κάλυμνο […]
The post Συγκλόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας – Η θεία του πνίγηκε μπροστά στα μάτια του appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr