Αδιανόητη κόντρα Γουεστ – Ντείβινσον: «Είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου»
22:14 - 13/03/2022
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν μηνύματα που φέρονται να αντάλλαξαν ο Κάνιε Γουεστ και ο Πιτ Ντέιβινσον. Ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν και ο νυν σύντροφος φτάνουν την κόντρα τους στα άκρα. Σύμφωνα με τα μηνύματα που δημοσίευσε ο Ντέιβ Σάιρους από τους δύο άντρες όταν ο Κάνιε ρωτά τον Ντέιβινσον πού βρίσκεται, εκείνος […]
The post Αδιανόητη κόντρα Γουεστ – Ντείβινσον: «Είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Πιτ Ντέιβιντσον περνά στην αντεπίθεση: «Κάνιε, είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου»
Στα άκρα οδηγείται η σχέση των δυο ανδρών - Απειλές και βαριές εκφράσεις στα μηνύματα που αντάλλαξαν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας - Ο αγαπημένος της Κιμ προτρέπει τον Ye να δει ειδικό και του λέει να φερθεί σαν άνδρας
Διαβάστε το στο Πιτ Ντέιβιντσον και Κάνιε Γουέστ σε «πόλεμο» για την Κιμ Καρντάσιαν: «Είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου»
Ένας πόλεμος μαίνεται ανάμεσα στον Πιτ Ντέιβιντσον και τον Κάνιε Γουέστ για τα μάτια της Κιμ Καρντάσιαν, με αμερικανικά ΜΜΕ να δίνουν στη δημοσιότητα μηνύματα «φωτιά» που ανταλλάσσουν ο νυν και ο πρώην της διάσημης τηλεπερσόνας. Μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ, η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται ότι έχει κάνει το επόμενο βήμα στην ... Περισσότερα
To άρθρο Πιτ Ντέιβιντσον και Κάνιε Γουέστ σε «πόλεμο» για την Κιμ Καρντάσιαν: «Είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Απίστευτη επίθεση του Πιτ Ντέιβιντσον για τα μάτια της Κιμ – «Κάνιε, είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου»
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν μηνύματα που αντάλλαξαν σε καθόλου... φιλικό τόνο
Διαβάστε το στο Ο Πιτ Ντέιβιντσον περνά στην αντεπίθεση: «Κάνιε, είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου»
Στα άκρα η σχέση του πρώην και του νυν της Κιμ Καρντάσιαν - Απειλές και βαριές εκφράσεις στα μηνύματα που αντάλλαξαν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας
Διαβάστε το στο Το beaf μεταξύ Πιτ Ντέιβιντσον και Κάνιε Γουέστ συνεχίζεται – “Είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου”
Η απόφαση της Κιμ Καρντάσιαν να επιβεβαιώσει την σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον όξυνε περισσότερο την κόντρα με τον Κάνιε Γουέστ.
Διαβάστε το στο neolaia.gr