Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεσκεπάζει» τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Να το πω και στα ίσα γιατί το έχω ακούσει…»

22:46 - 13/03/2022

Χείμαρρος η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor για τη Μυριέλλα Κουρεντή και την συμπεριφορά της στο παιχνίδι. To άρθρο Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεσκεπάζει» τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Να το πω και στα ίσα γιατί το έχω ακούσει…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Πυρ και μανία η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεγυμνώνει» την Μυριέλλα Κουρεντή

Δεν μάσησε τα λόγια της, στο Survivor της Κυριακής, η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία και απασφάλισε κατά της συμπαίκτριας της στην ομάδα των Διασήμων, Μυριέλλα Κουρεντή. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης πως «όταν έχουμε μια ομάδα η οποία πεινάει και προσπαθεί να κάνει το καλόγια το κοινό σύνολο της ομάδας, πρέπει να αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος και να συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Κουρασμένη από τι ήσουν Μυριέλλα; Πόσα run έτρεξες με το σκοινί εφόσον τα μετράτε κιόλας; Πόσες φορές κουβάλησες κάποιον; Πόσες φορές έχεις παίξει γενικά στους τελευταίους μας αγώνες και είσαι τόσο κουρασμένη; Θα μου πεις ότι είσαι δυόμιση μήνες, απόλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor: Πυρ και μανία η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεγυμνώνει» την Μυριέλλα Κουρεντή

Μόνο τα λόγια της δεν μάσησε, στο Survivor της Κυριακής, η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία και απασφάλισε κατά της συμπαίκτριας […] The post Survivor: Πυρ και μανία η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεγυμνώνει» την Μυριέλλα Κουρεντή appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της