Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεσκεπάζει» τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Να το πω και στα ίσα γιατί το έχω ακούσει…»
22:46 - 13/03/2022
Χείμαρρος η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor για τη Μυριέλλα Κουρεντή και την συμπεριφορά της στο παιχνίδι.
To άρθρο Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεσκεπάζει» τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Να το πω και στα ίσα γιατί το έχω ακούσει…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Πυρ και μανία η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεγυμνώνει» την Μυριέλλα Κουρεντή
Δεν μάσησε τα λόγια της, στο Survivor της Κυριακής, η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία και απασφάλισε κατά της συμπαίκτριας της στην ομάδα των Διασήμων, Μυριέλλα Κουρεντή. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης πως «όταν έχουμε μια ομάδα η οποία πεινάει και προσπαθεί να κάνει το καλόγια το κοινό σύνολο της ομάδας, πρέπει να αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος και να συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Κουρασμένη από τι ήσουν Μυριέλλα; Πόσα run έτρεξες με το σκοινί εφόσον τα μετράτε κιόλας; Πόσες φορές κουβάλησες κάποιον; Πόσες φορές έχεις παίξει γενικά στους τελευταίους μας αγώνες και είσαι τόσο κουρασμένη; Θα μου πεις ότι είσαι δυόμιση μήνες, απόλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor: Πυρ και μανία η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεγυμνώνει» την Μυριέλλα Κουρεντή
Μόνο τα λόγια της δεν μάσησε, στο Survivor της Κυριακής, η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία και απασφάλισε κατά της συμπαίκτριας […]
The post Survivor: Πυρ και μανία η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεγυμνώνει» την Μυριέλλα Κουρεντή appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr