Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Μητέρα πρώην του Μάνου «καρφώνει» τη Ρούλα – Η σοκαριστική της ατάκα, «το δικό σου παιδί πέθανε, το δικό μου ζει»

11:10 - 14/03/2022

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η μητέρα πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, μιλά στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και αποκαλύπτει ότι η Ρούλα μετά από άμβλωση της κόρης της, της επιτέθηκε δημόσια λέγοντας της «Το δικό σου παιδί πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει» Το tweet αναρτήθηκε στο διαδίκτυο λίγε ημέρες πριν. Συντάκτης... The post Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Μητέρα πρώην του Μάνου «καρφώνει» τη Ρούλα – Η σοκαριστική της ατάκα, «το δικό σου παιδί πέθανε, το δικό μου ζει» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόμβα Ρούλας Πισπιρίγκου σε πρώην Μάνου Δασκαλάκη: «Το δικό σου παιδί π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου ζει» [video]

Τι φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε πρώην του Μάνου Δασκαλάκη που είχε μείνει έγκυος από αυτόν; Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ένας συγγενής της γυναίκας που είχε σχέση με τον πατέρα των τριών παιδιών πριν το γάμο του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, έκανε λόγο για εντάσεις μεταξύ των οικογενειών. Ειδικότερα, […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Βόμβα Ρούλας Πισπιρίγκου σε πρώην Μάνου Δασκαλάκη: «Το δικό σου παιδί π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου ζει» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Πάτρα: Μητέρα πρώην του Μάνου «καρφώνει» τη Ρούλα – Η άμβλωση, οι δημόσιες επιθέσεις και η ανάρτηση «φωτιά»

Η μητέρα πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, μιλά στην «Π» και αποκαλύπτει ότι η Ρούλα μετά από άμβλωση της κόρης της, της επιτέθηκε δημόσια λέγοντας της «Το δικό σου παιδί πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει» Το tweet ανέβηκε στο διαδίκτυο πριν μερικές ημέρες. Και συγκλονίζει. Συντάκτης του ο αδελφός μίας νεαρής, σήμερα 30 ετών, η οποία κυοφορούσε το πρώτο παιδί του Μάνου πριν 10 χρόνια. Ο αδελφός ξεσπά με αφορμή την έρευνα που γίνεται αυτές τις εβδομάδες για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. «Εύχομαι οι ερινύες να τον κυνηγούν για πάντα γιατί παράτησε γυναίκα έγκυο και εξαφανίστηκε στέλνοντας […] The post Πάτρα: Μητέρα πρώην του Μάνου «καρφώνει» τη Ρούλα – Η άμβλωση, οι δημόσιες επιθ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]