Μανούσος Μανουσάκης: Οι «Ψίθυροι καρδιάς» ήταν ιδέα της γυναίκας μου

12:54 - 14/03/2022

Στο «Vintage Stories» του «Πάμε Δανάη» ο Μανούσος Μανουσάκης διηγήθηκε ιστορίες από τις τηλεοπτικες σειρές του που άφησαν εποχή.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μανούσος Μανουσάκης: Οι Ψίθυροι καρδιάς κρατάνε ακόμα το ρεκόρ τηλεθέασης με 73%

Αναδρομή στην καλλιτεχνική του πορεία έκανε ο Μανούσος Μανουσάκης μέσω της στήλης “Vintage Stories” του Πάμε Δανάη. «Φάκελος Αμαζών, ο Απόστολος είχε έρθει για έναν βουβό ρόλο. Μου άρεσε σαν πρόσωπο, είπα να του γράψουν 2 ατάκες. Έγινε δευτεραγωνιστής στο σίριαλ «Παλίρροια» ξεκινήσαμε τα γυρίσματα και δεν είχαμε βρει πρωταγωνιστή. Μου δείξανε φωτογραφία του Σεργιανόπουλου ... Περισσότερα To άρθρο Μανούσος Μανουσάκης: Οι Ψίθυροι καρδιάς κρατάνε ακόμα το ρεκόρ τηλεθέασης με 73% δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μανούσος Μανουσάκης: Οι «Ψίθυροι καρδιάς» και το «Άγγιγμα ψυχής» ήταν ιδέες της γυναίκας μου

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τις τηλεοπτικές επιτυχίες του.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Πώς ξεπικρίζουμε και συντηρούμε τις επιτραπέζιες ελιές

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης