Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Το δικό σου μ@ρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις
13:52 - 14/03/2022
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Το δικό σου μ@ρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις
14/03/2022
Μία νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγγου από την Πάτρα, η οποία σε τρία χρόνια είδε να θάβονται και τα τρία παιδιά της, σε μία υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο και ερευνάται από τις Αρχές.
Ένα tweet που ανέβηκε στο διαδίκτυο πριν μερικές μέρες σοκάρει. Συντάκτης του ο αδελφός μίας νεαρής, σήμερα 30 ετών, η οποία κυοφορούσε το πρώτο παιδί του Μάνου, συζύγου της μητέρας από την Πάτρα, πριν 10 χρόνια. Ο αδελφός ξεσπά, με αφορμή την έρευνα που γίνεται αυτές τις εβδομάδες για τον θάνατο των
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Το δικό σου πέθανε πο@τ@ν@ ενώ το δικό μου ζει» – Μητέρα πρώην του Μάνου «καρφώνει» τη Ρούλα
Ο αδελφός μίας νεαρής, σήμερα 30 ετών, η οποία κυοφορούσε το πρώτο παιδί του Μάνου πριν 10 χρόνια ανέβαζε το απίστευτο tweet πριν από μερικέ ημέρες. Μάλιστα Ο αδελφός ξεσπά με αφορμή την έρευνα που γίνεται αυτές τις εβδομάδες για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. «Εύχομαι οι ερινύες να τον κυνηγούν για πάντα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr