Ρούλα Ρέβη: «Ζήτησα τα χρήματά μου από διάσημη κυρία και ο σύζυγός της μου απάντησε αν έχω τα ορμονικά μου»

12:30 - 16/03/2022

Ένα περιστατικό από το παρελθόν θέλησε να αφηγηθεί δημόσια η Ρούλα Ρέβη, μέσα από τον προσωπικό To άρθρο Ρούλα Ρέβη: «Ζήτησα τα χρήματά μου από διάσημη κυρία και ο σύζυγός της μου απάντησε αν έχω τα ορμονικά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Ρέβη: «Ζήτησα τα χρήματά μου από διάσημη κυρία και ο σύζυγός της με ρώτησε αν έχω τα ορμονικά μου»

Δείτε τι αποκάλυψε η γνωστή φωτογράφος, μέσα από την πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram

Διαβάστε το στο

Ρούλα Ρέβη: Ζήτησα τα χρήματά μου από διάσημη κυρία - O σύζυγός της με ρώτησε αν έχω τα ορμονικά μου (Εικόνα)

Δείτε τι αποκάλυψε η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, μέσα από πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Διαβάστε το στο

Ξεσπά η Ρούλα Ρέβη: «Ζήτησα τα χρήματά μου από διάσημη κυρία και ο σύζυγός της μου απάντησε αν έχω τα ορμονικά μου»

Η Ρούλα Ρέβη, πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι δέχτηκε «επίθεση» από τον σύζυγο διάσημης...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ρούλα Ρέβη: «Ζήτησα τα χρήματά μου από διάσημη κυρία και ο σύζυγός της με ρώτησε αν έχω τα ορμονικά μου»

Mέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram, η Ρούλα Ρέβη εξομολογήθηκε ότι: «Καλημέρα… Σήμερα είναι αυτή η πρώτη μέρα του μήνα κάθε γυναίκας που κανείς δεν μιλάει δημόσια για αυτήν. Θα προσπαθήσω να το πω με ένα είδος σαρκασμού και χιούμορ αλλά και απόλυτης αγάπης και κατανόησης για τις γλυκιές μου γυναίκες όλης της γης. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρούλα Ρέβη: "Ζήτησα τα χρήματά μου από διάσημη κυρία και ο σύζυγός της μου απάντησε αν έχω τα ορμονικά μου"

Η ανάρτηση της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της