Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Γλυκά Νερά: «Η σύζυγος μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή»
12:42 - 17/03/2022
Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέφεραν ένα μέρος της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που, όπως ομολόγησε, δολοφόνησε τη σύζυγό...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Tα «ρίχνει» στην Κάρολαϊν τώρα ο Μπάμπης: «Η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή»
Μέρος της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που σκότωσε τη σύζυγό του Κάρολαϊν Κράουτς, τον περασμένο Μάιο στα Γλυκά Νερά, παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή του Alpha «Super Kατερίνα». Σύμφωνα με την απολογία του, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές του Κορυδαλλού, θα υποστηρίξει ότι η νεαρή μητέρα, έπασχε από ναρκισσιστική […]
The post Tα «ρίχνει» στην Κάρολαϊν τώρα ο Μπάμπης: «Η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΓλυκά Νερά – Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή»
Αποσπάσματα από την απολογία του του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και όσα αναμένεται να καταθέσει στη δίκη για
To άρθρο Γλυκά Νερά – Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Η σύζυγος μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή»
Μια αποκλειστική είδηση είχε η εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, ενόψει της δίκης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην απολογία ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του Καρολάιν Κράους είχε ξεσπάσματα μορφής και θυμού και έσπαζε από ναρκισσιστική διαταραχή. Ο ίδιος μάλιστα σύμφωνα με το απόσπασμα της απολογίας […]
The post Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Η σύζυγος μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr