Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν αρκετά συχνά μου ασκούσε σωματική βία»

15:30 - 17/03/2022

Τι υποστηρίζει ο δράστης της δολοφονίας Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην απολογία του

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν μου ασκούσε αρκετά συχνά σωματική βία

Αρχίζει στις 8 Απριλίου η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αθηνών της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σήμερα η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέφερε ένα μέρος της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην οποία θα επιχειρήσει να παρουσιάσει την κατάσταση του θύματος μετά την Το άρθρο Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν μου ασκούσε αρκετά συχνά σωματική βία εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι