Σλούκας: «Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι»
23:22 - 17/03/2022
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ τονίζοντας πως στα αποδυτήρια δεν γίνεται κουβέντα για το Βελιγράδι.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπούργος: «Δεν ξεχωρίζω παιχνίδια»
Ο Χερμάν Μπούργος έβαλε στην ίδια γραμμή όλους τους αγώνες των Playoffs και αρνήθηκε αυτόν με τον Παναθηναϊκό (20/3, 19:00) από τους υπόλοιπους.
Διαβάστε το στο Σταϊκούρας: Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε
«Κρατάμε καύσιμα και για το μέλλον, γιατί υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα. Θα βοηθάμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και θα κρατάμε εφόδια για…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣλούκας: «Ίσως το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι»
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στην εμφάνιση των «ερυθρόλευκων»…
Διαβάστε το στο onsports.grΣλούκας: «Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ»
Σλούκας: «Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ»
17/03/2022
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ΣΕΦ και ο Κώστας Σλούκας δήλωσε στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του ματς πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πως εστιάζει όχι τόσο στο Final Four όσο στα επόμενα απαιτητικά παιχνίδια.
Παράλληλα επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι μία ομάδα με ποιότητα και πως η διαφορά πήγε με μεγάλα επίπεδα επειδή το μπάσκετ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικό.
"Σήμερα παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ. Ήταν ίσως το καλύτερο ματς μας έως τώρα τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ξέρουμε πως είναι ιδιαίτερα τα ματς με τον Παναθηναϊκό αφήνεις στην άκρη τα προβλήματα και
Διαβάστε το στο filathlos.grΚρέσπο: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»
Κρέσπο: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»
18/03/2022
Ο Χοσέ Κρέσπο ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στην ιστορική πρόκριση επί της Γάνδης και μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για το τέλειο παιχνίδι που έκανε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για το πώς βίωσε το πρώτο ημίχρονο: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι στον αντίπαλο αρέσει να αλλάζει πλευρές και προσπαθήσαμε να το περιορίσουμε αυτό. Θεωρώ ότι η ομάδα έκανε απίστευτο παιχνίδι και της άξιζε η πρόκριση».
Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε: «Ήξερα από την αρχή ότι έχω ένα μικροπρόβλημα στον προσαγωγό. Δεν χρειάζεται να ρισκάρου
Διαβάστε το στο filathlos.grΜπούργος: «Δεν ξεχωρίζω παιχνίδια»
Μπούργος: «Δεν ξεχωρίζω παιχνίδια»
18/03/2022
Ο Χερμάν Μπούργος έβαλε στην ίδια γραμμή όλους τους αγώνες των Playoffs και αρνήθηκε αυτόν με τον Παναθηναϊκό (20/3, 19:00) από τους υπόλοιπους.
Ο Αργεντίνος τεχνικός μίλησε στα κανάλια Novasports ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής υποστηρίζοντας ότι… «δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο δουλειάς. Προσπαθούμε να διορθώσουμε κυρίως μικρά πράγματα γιατί και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θεωρώ ότι δεν κάναμε μεγάλα λάθη, αλλά δεν αποφύγαμε και μερικά λάθη που έχουν να κάνουν με τη λεπτομέρεια. Το κύριο μέλημά μας είναι πάντα η νίκη. Δεν διαχωρίζω παιχνίδια, κάθε αγώνας έχει τη σημασία του, το ίδιο ισχύει και γι
Διαβάστε το στο filathlos.grΚαλάθης: «Με τον Γκιστ είμαστε σαν αδέρφια»
Καλάθης: «Με τον Γκιστ είμαστε σαν αδέρφια»
18/03/2022
Στις 3 Μαρτίου 2022 ο Νικ Καλάθης έγινε ο κορυφαίος πασέρ στην Euroleague φτάνοντας τις 1.608 ασίστ και ξεπερνώντας έτσι τον Βασίλη Σπανούλη.
Μιλώντας στο κανάλι της διοργανώτριας αρχής ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα και πρώην του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε αυτό το επίτευγμα, ενώ θυμήθηκε και στιγμές της καριέρας του.
«Όταν ήρθα στην Ευρώπη στα 20 μου, ήμουν φοβισμένος, νευρικός και δεν μπορούσα να φανταστώ πως σήμερα θα ήμουν ο πρώτος στις ασίστ στην Euroleague. Δεν ήξερα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην καριέρα μου και νιώθω ευλογημένος για αυτό» είπε αρχικά ο Καλάθης και πρόσθεσε:
«Υπάρχουν παίκτες π
Διαβάστε το στο filathlos.gr