Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Κέρδη για τους επαγγελματίες από την εξόφληση σε 8 χρόνια – Παραδείγματα

11:57 - 18/03/2022

Σε 8 χρόνια αντί για πέντε θα έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν σχεδόν 700.000 επιχειρηματίες την Επιστρεπτέα Προκαταβολή, την οποία έλαβαν την περίοδο των «σκληρών» περιοριστικών μέτρων. Εξέλιξη βεβαίως που αφήνει περισσότερα χρήματα στο ταμείο κάθε επαγγελματία ο οποίος είχε υπολογίσει να δίνει μεγαλύτερη δόση κάθε μήνα στην Εφορία. Ταυτόχρονα, πάντως υπάρχει και η εναλλακτική να επιστρέψει κάποιος άμεσα το ποσό που έλαβε «κουρεμένο» σε ποσστό έως και 80%! Ταμειακές «ανάσες» έως και 2.500 ευρώ το μήνα θα σημάνει η επέκταση κατά 36 δόσεις -από 60 άτοκες σε 96- της εξόφλησης των οφειλών που προέκυψαν από όλους τους κύκλους της επιστρεπτέας […] The post Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Κέρδη για το

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Κέρδη για τους επαγγελματίες από την εξόφληση σε 8 χρόνια

Σε 8 χρόνια αντί για πέντε θα έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν σχεδόν 700.000 επιχειρηματίες την Επιστρεπτέα Προκαταβολή, την οποία έλαβαν την περίοδο των «σκληρών» περιοριστικών μέτρων. Εξέλιξη βεβαίως που αφήνει περισσότερα χρήματα στο ταμείο κάθε επαγγελματία ο οποίος είχε υπολογίσει να δίνει μεγαλύτερη δόση κάθε μήνα στην Εφορία. Ταυτόχρονα, πάντως... The post Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Κέρδη για τους επαγγελματίες από την εξόφληση σε 8 χρόνια first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”