«Το κορίτσι μου παντρεύτηκε τον διάβολο» λέει η μητέρα της 29χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

13:30 - 18/03/2022

Η Σύνθια Σπαντοπανάγος, μητέρα της 29χρονης ομογενούς, που το περασμένο Σάββατο  δολοφονήθηκε στο σπίτι της από τον πρώην σύζυγο της ξεσπά.  «Το παιδί μου τον φοβόταν. Της έκανε τη ζωή κόλαση. Τον γνώριζε πέντε χρόνια όμως παντρεμένοι με πολιτικό γάμο έμειναν τα δύο. Ήθελαν να παντρευτούν στις Μπαχάμες αλλά τους πρόλαβε ο covid. Δεν μου είχε πει ποτέ […] The post «Το κορίτσι μου παντρεύτηκε τον διάβολο» λέει η μητέρα της 29χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το τελευταίο αντίο στην 29χρονη Ειρήνη που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της (βίντεο)

Η μητέρα της 29χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, είπε πως ο δράστης έπασχε από σχιζοφρένεια. Τελευταίο αντίο στη μάνα που δολοφονήθηκε Από την ευφάνταστη πρόταση γάμου και αυτό το φιλί που επισφράγιζε τον έρωτά τους με φόντο τους ουρανοξύστες των ΗΠΑ, στη γέννηση της κορούλας τους, ένα χρόνο μετά και από εκεί […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»