«Καταπέλτης» η Ελπίδα Νίνου για καταγγέλλουσα: «Τον έπαιρνε τηλέφωνο, είχα καταλάβει ότι τον είχε ερωτευτεί»

21:48 - 18/03/2022

Με αφορμή την έναρξη της δίκης του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη η γυναίκα του Ελπίδα Νίνου [...] The post «Καταπέλτης» η Ελπίδα Νίνου για καταγγέλλουσα: «Τον έπαιρνε τηλέφωνο, είχα καταλάβει ότι τον είχε ερωτευτεί» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε Περισσότερα στο tomati.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Η Ελπίδα Νίνου για καταγγέλλουσα - 'Θρασύτατη, έπαιρνε τηλέφωνα τον σύζυγό μου' [βίντεο]

Μια ηθοποιός μου είχε πει ότι είχε δει την καταγγέλλουσα να κλαίει στις τουαλέτες για τον σύζυγό μου, "εγώ τον αγαπάω και αυτός δε μου μιλάει", αναφέρει η Ελπίδα Νίνου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tomati.gr

“Θα έπρεπε να είσαι μέσα στο τρένο, να ψοφήσεις”: Άγριο κράξιμο στη Δανάη Μπάρκα, “πάγωσε” το χαμόγελό της (βίντεο)

“Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε. Ήταν 9 χρονών και μόνος”: Συγκινεί ο Αρναούτογλου για τον υιοθετημένο γιο του

Αστείες και παράξενες ομοιότητες που υπάρχουν έξω στον κόσμο

“Καυτοί” άντρες με τα όλα τους που θα σε αφήσουν έγκυο χωρίς να σε αγγίξουν

Δίπλα του σε κάθε του βήμα: Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή που δείχνει ότι στηρίζει απόλυτα τον Μπισμπίκη

Πανύψηλη μελαχρινή με γαλάζια μάτια: Η καλλονή κόρη του Παύλου Πολάκη θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο