Πάτρα: «Το παιδί μίλησε από τον τάφο του, δεν με βαστούν τα πόδια μου» – Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη με το εύρημα

01:42 - 19/03/2022

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα κι η Αγγελική Νικολούλη στο Φως […] The post Πάτρα: «Το παιδί μίλησε από τον τάφο του, δεν με βαστούν τα πόδια μου» – Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη με το εύρημα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: «Το παιδί μίλησε από τον τάφο του, δεν με βαστούν τα πόδια μου»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα κι η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ έλαβε ένα σημαντικό τηλεφώνημα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Το παιδί μίλησε από τον τάφο του, δεν με βαστούν τα πόδια μου» – Έπαθε σοκ η Αγγελική Νικολούλη με το εύρημα [βίντεο]

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα κι η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έλαβε ένα σημαντικό τηλεφώνημα. Η παρουσιάστρια άκουγε σοκαρισμένη τα όσα της μετέφεραν στη γραμμή και κλείνοντας το τηλέφωνο, είπε: «Μιλάμε για κόντρες, γαλόνια... The post Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Το παιδί μίλησε από τον τάφο του, δεν με βαστούν τα πόδια μου» – Έπαθε σοκ η Αγγελική Νικολούλη με το εύρημα [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Το παιδί μίλησε από τον τάφο του»- Σοκαρισμένη η Νικολούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρουσιάστρια άκουγε σοκαρισμένη τα όσα της μετέφεραν στη γραμμή και κλείνοντας το τηλέφωνο, είπε: «Μιλάμε για κόντρες, γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του… Ήμουν σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάτρα: “Το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του και δείχνει κάτι…” – Το εύρημα που σόκαρε την Αγ. Νικολούλη (VIDEO)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα κι η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έλαβε ένα σημαντικό τηλεφώνημα. Η παρουσιάστρια άκουγε σοκαρισμένη τα όσα της μετέφεραν στη γραμμή και κλείνοντας το τηλέφωνο, είπε: «Μιλάμε για κόντρες, γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του… Ήμουν σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί κάποια ευρήματα αλλιώς στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία;

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο