Σάκκαρη: «Δούλεψα όλη μου τη ζωή για να φτάσω εδώ»
07:40 - 19/03/2022
Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells και μετά το τέλος του αγώνα με την Πάουλα Μπαντόσα δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε σε κλάματα η Σάκκαρη: «Δούλεψα όλη την ζωή μου για να βρεθώ εδώ»
Η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Indian Wells έβαλε τα κλάματα και τόνισε πως δούλεψε πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι.
Διαβάστε το στο Σάκκαρη: «Δουλεύω όλη μου τη ζωή γι’ αυτό»
Με δάκρυα στα μάτια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις on court η Μαρία Σάκκαρη.
Διαβάστε το στο Ξέσπασε σε κλάματα η Σάκκαρη: «Δούλεψα όλη την ζωή μου για να βρεθώ εδώ»
Η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Indian Wells έβαλε τα κλάματα και τόνισε πως δούλεψε πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι.
Διαβάστε το στο tovimaΞέσπασε σε κλάματα η Σάκκαρη: «Δούλεψα όλη τη ζωή μου για να βρεθώ εδώ»
Ξέσπασε σε κλάματα η Σάκκαρη: «Δούλεψα όλη τη ζωή μου για να βρεθώ εδώ»
19/03/2022
Εντυπωσιακή ήταν η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα και μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι κατάφερε να τη νικήσει με 2-1 σετ και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Indian Wells.
Στις δηλώσεις, που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Ξέσπασε κι έβαλε τα κλάματα από την ένταση του ματς.
Αναλυτικά όσα είπε η Σάκκαρη:
Για τη συγκίνησή της: "Δούλεψα όλη τη ζωή μου για να βρεθώ εδώ. Ίσως για κάποιον είναι χαζό που κάνω έτσι, επειδή απλώς προκρίθηκα στον τελικό και δεν κατέκτησα ακόμα κάτι, αλλά σημαίνει πολλά για εμένα".
Για τον αγών
Διαβάστε το στο filathlos.grΞέσπασε σε κλάματα η Σάκκαρη: «Δούλεψα όλη την ζωή μου για να βρεθώ εδώ»
Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε μια φοβερή εμφάνιση και επικράτησε της Πάουλα Μπαντόσα (Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη) με 2-1. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια με τη λήξη της αναμέτρησης ξέσπασε σε κλάματα, βγάζοντας όλη την ένταση και όντας εμφανώς συγκινημένη μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Indian Wells τόνισε ότι δούλεψε πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που […]
Διαβάστε το στο dete.gr