Άννα Φόνσου: Θετική στον κορονοϊό
13:52 - 19/03/2022
Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός, με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του Σπιτιού του Ηθοποιού […]
The post Άννα Φόνσου: Θετική στον κορονοϊό appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Φόνσου: Θετική στον κορωνοϊό η ηθοποιός - Το μήνυμά της
«Προσοχή φίλοι μου, ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ, πιο δυνατός από ποτέ», έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Άννα Φόνσου: Θετική στον κοροναϊό η ηθοποιός
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στα social media.
Διαβάστε το στο Άννα Φόνσου: Θετική στον κορονοϊό – Το μήνυμά της
Φίλοι μου αγαπημένοι, καλησπέρα σας. Βρίσκομαι στο σπίτι μου σε καραντίνα γιατί νόσησα με κορονοϊό παρόλο που είμαι τριπλά εμβολιασμένη. Μου λείπει το σπίτι του ηθοποιού και λυπάμαι που αναβλήθηκε η βραδιά ποίησης με την αγαπημένη μου Ευσταθία και η παράστασή μου στον Άλιμο. View this post on Instagram A post shared by […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆννα Φόνσου: Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό – Το μήνυμά της
Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό που διαθέτει το Σπίτι του Ηθοποιού στο Instagram, η Άννα Φόνσου
To άρθρο Άννα Φόνσου: Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό – Το μήνυμά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘετική στον κορονοϊό η Άννα Φόνσου
Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό που διαθέτει το Σπίτι του Ηθοποιού στο Instagram, η Άννα Φόνσου αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της. «Φίλοι μου αγαπημένοι, καλησπέρα σας. Βρίσκομαι στο σπίτι μου σε καραντίνα γιατί νόσησα με κορονοϊό παρόλο που είμαι τριπλά εμβολιασμένη. Μου λείπει το σπίτι του ηθοποιού […]
Διαβάστε το στο irafina.gr