Τζεφ Μοντάνα κατά Αλέξη Κούγια: «Τι του φταίω να με ξεφτιλίζει σε όλο το πανελλήνιο;»

14:48 - 19/03/2022

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε η Τζεφ Μοντάνα που ξέσπασε κατά του Αλέξη […] The post Τζεφ Μοντάνα κατά Αλέξη Κούγια: «Τι του φταίω να με ξεφτιλίζει σε όλο το πανελλήνιο;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζεφ Μοντάνα κατά Αλέξη Κούγια: Τι του φταίω να με ξεφτιλίζει σε όλο το πανελλήνιο;

Για όσα έγινε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η Τζεφ Μοντάνα, η οποία τον έχει καταγγείλει ότι την αποπλάνησε σε ηλικία 15 ετών, ενώ ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια αναφορικά με όσα ανέφερε γι’ αυτή στο δικαστήριο. «Όχι, δεν φιλοξενώ τον Αλί, δεν μένει σπίτι μου. Να θυμίσουμε ποιος είναι ο θύτης και ποιο είναι το θύμα. Τον Κούγια τον έχουμε ακούσει πολύ παραπάνω από τα θύματα, γιατί; Γιατί τα θύματα δεν έχουν την ψυχική δύναμη που έχω εγώ. Κανένα θέμα δεν έχει με εμένα, δεν με έχει αγγίξει καθόλου, ούτε μήνυση μου έχει κάνει, ούτε εξώδικο μου έχει στείλει. Εγώ βεβαίως του έστειλα εξώδικο, όπως θα έπρεπε. Άμα σε πω (…), δήθεν με είδε με ένα φτερό. Δεν με έχει δει, δεν φοράω φτερά.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δίκη Λιγνάδη: Αλέξης Κούγιας – Τζεφ Μοντάνα - Αποκαλύφθηκε η άγνωστη οικογενειακή τους σχέση - "Τι του φταίω να με ξεφτιλίζει σε όλο το πανελλήνιο;" [βίντεο]

Πως ο Αλέξης Κούγιας γνωρίζει την Τζεφ Μοντάνα;

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μοντάνα κατά Κούγια: "Τι του φταίω να με ξεφτιλίζει σε όλο το πανελλήνιο;"

"Εγώ βεβαίως του έστειλα εξώδικο, όπως θα έπρεπε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο