Θρήνος στην Κρήτη: Συγκινητικά μηνύματα για τον Νίκο και τη Δέσποινα που «έσβησαν» στην άσφαλτο

15:18 - 19/03/2022

Συγκινητικά μηνύματα και μαντινάδες για τον άδικο χαμό του Νίκου και της Δέσποινας που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημαΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρήτη: Σπαρακτικές μαντινάδες για τον Νίκο και τη Δέσποινα που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Γιατί αντράκι μου;»

Δύο νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Κρήτη. Τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν συγκρούστηκαν μετωπικά έξω από το Ηράκλειο και μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών… Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά και οι οδηγοί τους ανασύρθηκαν νεκροί. Το νέο τροχαίο σκόρπισε θλίψη στην Κρήτη και έντυσε δύο οικογένειες στην Πάτρα. Ο 23χρονος Νίκος και η 50χρονη Δέσποινα ... Περισσότερα To άρθρο Κρήτη: Σπαρακτικές μαντινάδες για τον Νίκο και τη Δέσποινα που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Γιατί αντράκι μου;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες