Σάκκαρη: «Δεν ήταν η μέρα μου, αλλά υπόσχομαι πως θα επιστρέψω»

06:16 - 21/03/2022

Στο γεγονός ότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα απέδωσε την ήττα της στον τελικό του Indian Wells από την Ίγκα Σφιόντεκ η Μαρία Σάκκαρη, η οποία από τη Δευτέρα (21/03)...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκκαρη μετά την ήττα στον τελικό του Indian Wells: Δεν ήταν η μέρα μου, αλλά υπόσχομαι πως θα επιστρέψω

Στο γεγονός ότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα απέδωσε την ήττα της στον τελικό του Indian Wells από την Ίγκα Σφιόντεκ η Μαρία Σάκκαρη, η οποία από σήμερα βρίσκεται στο Νο3 της WTA. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα συνεχάρη την Πολωνή για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν παρέλειψε να τονίσει πως θα επιστρέψει… δριμύτερη. Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σάκκαρη κατά την απονομή των τροπαίων: «Ίγκα, είσαι μια υπέροχη πρωταθλήτρια κι ένα καταπληκτικό άτομο. Αξίζεις περισσότερα απ’ όσα έχεις κερδίσει μέχρι τώρα. Σε συγχαίρω και εσένα και την ομάδα σου. Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Το άγχος λύγισε τη Μαρία Σάκκαρη: «Δεν ήταν η μέρα μου, αλλά υπόσχομαι πως θα επιστρέψω»

Το άγχος "λύγισε" την Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο μεγάλο τελικό της καριέρας της

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Σάκκαρη: «Δεν ήταν η μέρα μου, αλλά…»

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν τα κατάφερε στον τελικό του Indian Wells στην Καλιφόρνια. Εχασε από την Πολωνη Iγκα Σφιόντεκ 2-0 σετ, αλλά υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει δριμύτερη The post Σάκκαρη: «Δεν ήταν η μέρα μου, αλλά…» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο