Μητσοτάκης: Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας
10:54 - 21/03/2022
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ποιότητα της Φροντίδας και την Ασφάλεια των Ασθενών,…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: «Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε πιο ανθεκτικό το ΕΣΥ»
«Η πανδημία ανέδειξε τα πλεονεκτήματα και τα μειονέκτημα του ΕΣΥ. Πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με τον covid μακροπρόθεσμα», είπε.
Διαβάστε το στο Μητσοτάκης: «Εχουμε υποχρέωση να κάνουμε πιο ανθεκτικό το ΕΣΥ»
«Η πανδημία ανέδειξε τα πλεονεκτήματα και τα μειονέκτημα του ΕΣΥ. Πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με τον covid μακροπρόθεσμα», είπε.
Διαβάστε το στο tanea.grΜητσοτάκης: «Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε πιο ανθεκτικό το ΕΣΥ»
Διαβάστε το στο tovimaΜητσοτάκης: Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω το ΕΣΥ
«Είμαι ευτυχισμένος για τρεις λόγους: Γιατί είμαι πάλι πίσω στη δουλειά μετά την περιπέτειά μου με τον Covid, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και είναι ασφαλή. Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να το κάνουμε πιο ανθεκτικό αλλά και να αναβαθμίσουμε...
The post Μητσοτάκης: Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω το ΕΣΥ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚ. Μητσοτάκης: Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε περαιτέρω το ΕΣΥ
Την ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ, αλλά και αναβάθμισης της ποιότητας της φροντίδας υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τον χαιρετισμό του, στα επίσημα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ποιότητα της Φροντίδας και την Ασφάλεια των Ασθενών, που έχει ιδρύσει στην Αθήνα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΜητσοτάκης: Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας
«Είμαι ευτυχισμένος για τρεις λόγους: Γιατί είμαι πάλι πίσω
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΜητσοτάκης: Υποχρέωση να ενισχυθεί περαιτέρω το ΕΣΥ
Μητσοτάκης: Υποχρέωση να ενισχυθεί περαιτέρω το ΕΣΥvdounis
Mon, 21/03/2022 - 15:50
Διαβάστε το στο sofokleousin.gr«Υποχρέωση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας» διαμηνύει ο Μητσοτάκης
Όσα είπε στα εγκαίνια του Ευρωπαϊκού Κέντρου που έχει ιδρύσει στην Αθήνα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. «Είμαι ευτυχισμένος για τρεις λόγους: Γιατί είμαι πάλι πίσω στη δουλειά μετά την περιπέτειά μου με τον Covid, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και είναι ασφαλή. Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω το Εθνικό
Το άρθρο «Υποχρέωση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας» διαμηνύει ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΜητσοτάκης: «Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας»
«Είμαι ευτυχισμένος για τρεις λόγους: Γιατί είμαι πάλι πίσω στη δουλειά μετά την περιπέτειά μου με τον Covid, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και είναι…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΚυρ. Μητσοτάκης: Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας
«Είμαι ευτυχισμένος για τρεις λόγους: Γιατί είμαι πάλι πίσω στη δουλειά μετά την περιπέτειά μου με τον Covid, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και είναι ασφαλή. Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να το κάνουμε πιο ανθεκτικό αλλά και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της φροντίδας». Αυτό […]
Κυρ. Μητσοτάκης: Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΜητσοτάκης: «Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε πιο ανθεκτικό το ΕΣΥ»
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα επίσημα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ποιότητα της Φροντίδας και την Ασφάλεια των Ασθενών, που έχει ιδρύσει στην Αθήνα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ). «Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι πάλι πίσω στη δουλειά μετά την περιπέτειά μου με τον Covid, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΜητσοτάκης: Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας
«Είμαι ευτυχισμένος για τρεις λόγους: Γιατί είμαι πάλι πίσω στη δουλειά μετά την περιπέτειά μου με τον Covid, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και είναι ασφαλή. Έχουμε υποχρέωση να ενισχύσουμε έτι περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr