Μαρίνα Πατούλη: Είναι ζευγάρι με τον Βλάση Χολέβα;

12:40 - 21/03/2022

Η Μαρίνα Πατούλη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, και το πρώτο θέμα συζήτησης που έπεσε στο τραπέζι […] The post Μαρίνα Πατούλη: Είναι ζευγάρι με τον Βλάση Χολέβα; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Πατούλη: Απαντά αν είναι τελικά ζευγάρι με τον Βλάση Χολέβα

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ζητούσαν επίμονα από τη φιλόλογο να τους απαντήσει

Διαβάστε το στο

Μαρίνα Πατούλη: Αινιγματική απάντηση για τη σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα

«Η ζωή προχωράει και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή», σχολίασε η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής για τα προσωπικά της.

Διαβάστε το στο

Μαρίνα Πατούλη: Περνάμε υπέροχα με τον Βλάση Χολέβα

Για τον Βλάση Χολέβα κι αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους απάντησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία ήταν καλεσμένη στο Πρωινό. «Με αφορμή το J2US, επικοινώνησα εγώ μαζί του, να επιμεληθεί μία δημιουργία μου σε κάποια εμφάνισή μου. Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία και μετά γίναμε αυτοκόλλητοι. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, γιατί είδαμε ότι μας βγαίνει όλο αυτό ... Περισσότερα To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: Περνάμε υπέροχα με τον Βλάση Χολέβα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαρίνα Πατούλη: Αινιγματική απάντηση για τη σχέση της με τον Βλάση Χολέβα

Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν τη Δευτέρα 21 Μαρτίου η Μαρίνα Πατούλη. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, μετά το διαζύγιό της κάνει μια νέα αρχή και κοιτά μπροστά με αισιοδοξία. Μάλιστα, οι φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον σχεδιαστή μόδας, Βλάσση Χολέβα, όλο και φουντώνουν. Η ίδια παραδέχτηκε ότι συνεργάζονται και έχουν καλή χημεία […]

Διαβάστε το στο

Μαρίνα Πατούλη: Είναι τελικά ζευγάρι με τον Βλάση Χολέβα; Τι απαντά η ίδια (vid)

«Με αφορμή το J2US, επικοινώνησα εγώ μαζί του, να επιμεληθεί μία δημιουργία μου σε κάποια εμφάνισή μου. Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία και μετά γίναμε αυτοκόλλητοι. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, γιατί είδαμε ότι μας βγαίνει όλο αυτό και σε χημεία και σε συνεργασία. Τώρα ετοιμάζουμε την κολεξιόν», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη. Στη συνέχεια οι δύο παρουσιαστές […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρίνα Πατούλη: Είναι ζευγάρι με τον Βλάση Χολέβα; (video)

Πώς απάντησε η Μαρίνα Πατούλη;

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μαρίνα Πατούλη: Αποκαλύπτει τι την ελκύει στον Βλάσση Χολέβα

Καλεσμένη στο «Πρωινό ANT1» ήταν η Μαρίνα Πατούλη και μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση με τον Βλάσση Χολέβα, τη συλλογή που ετοιμάζουν, αλλά και τον δύσκολο χωρισμό της. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη αποκάλυψε όσα δεν ξέρουμε για εκείνη και τη νέα αρχή στη ζωή της. Από την αρχή της […] The post Μαρίνα Πατούλη: Αποκαλύπτει τι την ελκύει στον Βλάσση Χολέβα appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο