Τσιόδρας – Λάγιου: «Δεν αποκλείεται νέα μετάλλαξη του κορονοϊού» Πότε θα καταργηθούν οι μάσκες και οι περιορισμοί
14:00 - 21/03/2022
Στα εμβόλια, τις θεραπείες και την πιθανή κατάργηση των περιοριστικών μέτρων αναφέρθηκαν οι επιστήμονες του ΕΚΠΑ στη δεύτερη ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό, σχετικά με τη νόσο Covid-19, που έγινε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
The post Τσιόδρας – Λάγιου: «Δεν αποκλείεται νέα μετάλλαξη του κορονοϊού» Πότε θα καταργηθούν οι μάσκες και οι περιορισμοί appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Προειδοποίηση Τσιόδρα: Δεν αποκλείεται μια νέα μετάλλαξη του κορονοϊού – Πότε θα καταργηθούν μάσκες και μέτρα
Η συζήτηση για το πότε θα καταργηθούν μέτρα κατά του κορονοϊού, όπως π.χ. τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, έχει ήδη ξεκινήσει, με τις απόψεις να διίστανται. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώνει και αυτό το… θύμισε σήμερα (21.03.2022) ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης του ΕΚΠΑ. Η εκδήλωση του ΕΚΠΑ για το κοινό, προκειμένου να υπάρξει ... Περισσότερα
To άρθρο Προειδοποίηση Τσιόδρα: Δεν αποκλείεται μια νέα μετάλλαξη του κορονοϊού – Πότε θα καταργηθούν μάσκες και μέτρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Επανεμφάνιση Τσιόδρα: Δεν αποκλείεται μια νέα μετάλλαξη – Τι είπε για μάσκες και μέτρα
ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Η συζήτηση για το πότε θα καταργηθούν μέτρα κατά του κορονοϊού, όπως π.χ. τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, έχει ήδη ξεκινήσει, με τις απόψεις να διίστανται. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώνει και αυτό το… θύμισε σήμερα (21.03.2022) ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης του ΕΚΠΑ.
Το άρθρο Επανεμφάνιση Τσιόδρα: Δεν αποκλείεται μια νέα μετάλλαξη – Τι είπε για μάσκες και μέτρα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr