Μανούσος Μανουσάκης: «Ευτυχώς αρνήθηκε το ρόλο ο Γκλέτσος και τον πήρε ο Τσαρούχας»
08:38 - 22/03/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», που θα προβληθεί απόψε στην ΕΡΤ1, ήταν ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο γνωστός σκηνοθέτης […]
The post Μανούσος Μανουσάκης: «Ευτυχώς αρνήθηκε το ρόλο ο Γκλέτσος και τον πήρε ο Τσαρούχας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μανούσος Μανουσάκης: «Ευτυχώς αρνήθηκε το ρόλο ο Γκλέτσος και τον πήρε ο Τσαρούχας»
Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο για τη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά»
Διαβάστε το στο Μανούσος Μανουσάκης: Ευτυχώς αρνήθηκε τον ρόλο ο Γκλέτσος και τον πήρε ο Τσαρούχας (Βίντεο)
Για ποια τηλεοπτική σειρά το είπε o επιτυχημένος σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης;
Διαβάστε το στο Απόστολος Γκλέτσος: Σε ποια σειρά αρνήθηκε τον ρόλο και τον πήρε ο Τσαρούχας
Τον λόγο που ο Απόστολος Γκλέτσος αρνήθηκε το ρόλο στη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά» αποκαλύπτει ο Μανούσος Μανουσάκης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», που θα προβληθεί απόψε στην ΕΡΤ1. «Είχε αρνηθεί ρόλο ο Απόστολος και ήταν καλό αυτό. Ήταν στη σειρά “Η αγάπη ήρθε από μακριά” και είχα προτείνει ένα ρόλο, που τελικά τον έκανε εξαιρετικά ο Πασχάλης Τσαρούχας και ευτυχώς που αρνήθηκε ο Απόστολος γιατί ο Πασχάλης το έκανε απίθανα» λέει ο σκηνοθέτης. «Του έδωσα το σενάριο να το διαβάσει. Με παίρνει τηλέφωνο μετά από κάνα δυο ώρες και μου λέει ότι δεν θέλει να το κάνει. Τον ρώτησα “γιατί ρε Απόστολε;” και μου λέει ότι θα έρθει την άλλη μέρα να μου πει. Έρχεται την άλλη μέρα και μου λέει “άμ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜανούσος Μανουσάκης: «Ευτυχώς αρνήθηκε το ρόλο ο Γκλέτσος και τον πήρε ο Τσαρούχας»
Ο Μανούσος Μανουσάκης αποκαλύπτει για τον Απόστολο Γκλέτσο. Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», που θα προβληθεί απόψε στην ΕΡΤ1, ήταν ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο γνωστός σκηνοθέτης αποκαλύπτει, μάλιστα, και το λόγο που ο Απόστολος Γκλέτσος αρνήθηκε το ρόλο στη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά». «Είχε αρνηθεί ρόλο ο Απόστολος και ήταν καλό αυτό. Ήταν στη σειρά “Η αγάπη ήρθε από μακριά” και είχα προτείνει ένα ρόλο, που τελικά τον έκανε εξαιρετικά ο Πασχάλης Τσαρούχας και ευτυχώς που αρνήθηκε ο Απόστολος γιατί ο Πασχάλης το έκανε απίθανα. Του έδωσα το σενάριο να το διαβάσει. Με παίρνει τηλέφωνο μετά […]
The post Μανούσος Μανουσάκης: «Ευτυχώς αρνήθηκε το ρόλο ο Γκλέτσος και τον πήρε ο Τσα
Διαβάστε το στο lamianow.grΜανούσος Μανουσάκης: «Ευτυχώς αρνήθηκε τον ρόλο ο Γκλέτσος και τον πήρε ο Τσαρούχας»
Μανούσος Μανουσάκης: "Είχα προτείνει ένα ρόλο, που τελικά τον έκανε εξαιρετικά ο Πασχάλης Τσαρούχας και ευτυχώς που αρνήθηκε ο Απόστολος".
Διαβάστε το στο neolaia.grΜανούσος Μανουσάκης: «Ευτυχώς αρνήθηκε το ρόλο ο Γκλέτσος και τον πήρε ο Τσαρούχας»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», που θα προβληθεί απόψε στην ΕΡΤ1, ήταν ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο γνωστός σκηνοθέτης αποκαλύπτει, μάλιστα, και το λόγο που ο Απόστολος Γκλέτσος αρνήθηκε το ρόλο στη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά». «Είχε αρνηθεί ρόλο ο Απόστολος και ήταν καλό αυτό. Ήταν στη σειρά “Η αγάπη ήρθε από […]
Διαβάστε το στο dete.gr