Σκρέκας: Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε

10:22 - 22/03/2022

«Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Όπως ανέφερε ο κ. Σκρέκας, «ας είναι η σημερινή ημέρα, ημέρα ευαισθητοποίησης απέναντι στην εξοικονόμηση και την ορθολογική χρήση του πιο πολύτιμου πόρου στον πλανήτη μας». Μάλιστα, ο υπουργός υπενθύμισε ότι «η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παγκόσμια Ημέρα Νερού – Σκρέκας: Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε

Παγκόσμια Ημέρα Νερού σήμερα και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας δήλωσε: «Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε». Όπως ανέφερε ο κ. Σκρέκας, «ας είναι η σημερινή ημέρα, ημέρα ευαισθητοποίησης απέναντι στην εξοικονόμηση και την ορθολογική χρήση του πιο πολύτιμου πόρου στον πλανήτη μας». Μάλιστα, ο υπουργός υπενθύμισε ότι «η κυβέρνηση, με οργανωμένο σχέδιο δράσης, διασφαλίζει τους υδάτινους πόρους και την προστασία τους από την κλιματική κρίση. Εκσυγχρονίζουμε τα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης για να μειώσουμε τις απώλειες και υλοποιούμε δράσεις εξοικονόμησης ύδατος στα νοικοκυριά».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κ. Σκρέκας για Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε

«Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρεκας, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Κ. Σκρέκας: Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε

«Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρεκας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Όπως ανέφερε ο κ. Σκρέκας, «ας είναι η σημερινή ημέρα, ημέρα ευαισθητοποίησης απέναντι στην εξοικονόμηση και την ορθολογική χρήση του πιο πολύτιμου πόρου στον πλανήτη μας». Μάλιστα, ο υπουργός υπενθύμισε ότι «η […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Κ.Σκρεκας: Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε

«Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρεκας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Όπως ανέφερε ο κ. Σκρέκας, «ας είναι η σημερινή ημέρα, ημέρα ευαισθητοποίησης απέναντι στην εξοικονόμηση και την ορθολογική χρήση του πιο πολύτιμου πόρου στον πλανήτη μας». Μάλιστα, ο υπουργός υπενθύμισε ότι «η […] Κ.Σκρεκας: Το νερό δεν είναι πια δεδομένο, ας το προστατεύσουμε on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

Meta: Καλύτερα των αναμενόμενων τα κέρδη στο α΄ τρίμηνο, απογοήτευσε την αγορά το guidance

Πτηνοτροφική Ιωαννίνων: Επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ από τα Ηπειρωτικά Αυγά

Prodea: Επταετές ομολογιακό δάνειο 250 εκατ. από την Εθνική

ΟΑΣΑ: Ξεκινά δοκιμαστικά το tap and pay στα λεωφορεία – Το φθινόπωρο το έξυπνο εισιτήριο στη Θεσσαλονίκη

Φρανσουά Ανρί-Πινό: Ο CEO της Kering φαίνεται να έχει χαθεί στη μετάφραση

Τράπεζες: «Σαρώνουν» τα ομόλογα, φθηνό χρήμα 3,45 δισ. από τις αγορές