Γιώργος Χρανιώτης: «Ήμουν ανεπτυγμένος σωματικά και δεν είχα κάποια κακοποίηση στην καριέρα μου»

19:20 - 22/03/2022

Στην εκπομπή της ΕΡΤ 2 «Κυψέλη» ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και […] The post Γιώργος Χρανιώτης: «Ήμουν ανεπτυγμένος σωματικά και δεν είχα κάποια κακοποίηση στην καριέρα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χρανιώτης: Ήμουν ανεπτυγμένος σωματικά και δεν είχα κάποια κακοποίηση στην καριέρα μου

Ο Γιώργος Χρανιώτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Κυψέλη” και μίλησε για το λόγο που κατάφερε να αποφύγει κακοποιητικές συμπεριφορές στην καριέρα του. “Προσπαθώ να αποφύγω αυτά που έχω βιώσει εγώ από καθηγητές μου. Δεν γουστάρω καθόλου τις αυθεντίες. Δεν το πιστεύω σε αυτό το πράγμα. Θεωρώ ότι μαθαίνουμε συνεχώς και ότι δεν μπορούμε να επενδύσουμε πάνω ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Χρανιώτης: Ήμουν ανεπτυγμένος σωματικά και δεν είχα κάποια κακοποίηση στην καριέρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν είχα κάποια λεκτική ή σεξουαλική κακοποίηση στην καριέρα μου»

Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν είχα κάποια λεκτική ή σεξουαλική κακοποίηση στην καριέρα μου. Θα μπορούσα να έχω, ήταν όλα μπροστά μου».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο