Πατούλης: Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη
19:42 - 22/03/2022
Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωση που εξέδωσε, διαστρεβλώνει την αλήθεια και διαβάζει «όπως τον βολεύει» το έγγραφο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, που χαρακτηρίζει πρωτότυπη και αυθεντική την αξιολόγηση του ειδικού μέρους της διδακτορικής διατριβής μου. Είναι προφανές ότι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα από το έγγραφο αυτό, αφού στηρίχθηκαν σε όσα έγραψε ένας ανώνυμος
Το άρθρο Πατούλης: Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πατούλης: «Με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αυγή και τα στελέχη του θα τα πούμε σύντομα στη Δικαιοσύνη»
Γιώργος Πατούλης: Τι απάντησε στους ισχυρισμούς περί λογοκλοπής στο διδακτορικό του.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠατούλης: Με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αυγή θα τα πούμε σύντομα στη Δικαιοσύνη
Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το θέμα της διδακτορικής διατριβής του προαναγγέλλει ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», που κάνει λόγο για λογοκλοπή. Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Πατούλη έχει ως εξής: «Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωση που εξέδωσε, διαστρεβλώνει την αλήθεια και διαβάζει “όπως τον βολεύει” το έγγραφο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, που χαρακτηρίζει πρωτότυπη και αυθεντική την αξιολόγηση του ειδικού μέρους της διδακτορικής διατριβής μου. Είναι προφανές ότι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα από το έγγραφο αυτό, αφού στηρίχθηκαν σε όσα έγραψε ένας ανώνυμος “κουκουλοφόρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓ. Πατούλης για το διδακτορικό: «Με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αυγή και τα στελέχη του θα τα πούμε σύντομα στη Δικαιοσύνη»
Η απάντησή του κ. Πατούλη είναι η ακόλουθη: «Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωση που εξέδωσε, διαστρεβλώνει την αλήθεια και διαβάζει «όπως τον βολεύει» το έγγραφο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, που χαρακτηρίζει πρωτότυπη και αυθεντική την αξιολόγηση του ειδικού μέρους της διδακτορικής διατριβής μου. Είναι προφανές ότι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα από το έγγραφο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠατούλης: "Με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αυγή και τα στελέχη του θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη" - Το διδακτορικό και η λογοκλοπή
Για κατάπτυστο δημοσίευμα της Αυγής και λάσπη προς το πρόσωπό του κάνει λόγο ο Γιώργος Πατούλης.
Διαβάστε το στο thetoc.gr