Σε αναστολή εργασίας μέχρι το τέλος του 2022 οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί – Νέα διάταξη του Υπουργείου Υγείας

20:37 - 22/03/2022

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022 παρατείνεται ο νόμος για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των εργαζομένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), με διάταξη που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας σχετικά με την κύρωση της σύμβασης δωρεάς του Ιδρύματος Σ. Νιάρχος για την κατασκευή του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης. Επίσης, παρατείνονται όλα τα περιοριστικά μέτρα για την Covid-19 ως τις 30 Ιουνίου 2022. The post Σε αναστολή εργασίας μέχρι το τέλος του 2022 οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί – Νέα διάταξη του Υπουργείου Υγείας appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σε αναστολή εργασίας μέχρι το τέλος του 2022 οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022 παρατείνεται ο νόμος για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των εργαζομένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), με διάταξη που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας σχετικά με την κύρωση της σύμβασης δωρεάς του Ιδρύματος Σ. Νιάρχος για την κατασκευή του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης. Επίσης, παρατείνονται όλα τα περιοριστικά μέτρα για ... Περισσότερα To άρθρο Σε αναστολή εργασίας μέχρι το τέλος του 2022 οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σε αναστολή εργασίας μέχρι το τέλος του 2022 οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

Υγειονομικοί σε αναστολή:  Παρατείνεται έως 31 Δεκεμβρίου 2022 η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για το προσωπικό των ιδιωτικών και δημόσιων δομών υγείας και έως 30 Ιουνίου 2022 οι έκτακτες ρυθμίσεις που είχαν θεσπιστεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19, σύμφωνα με διάταξη που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την... The post Σε αναστολή εργασίας μέχρι το τέλος του 2022 οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σε αναστολή εργασίας μέχρι το τέλος του 2022 οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

Υγειονομικοί σε αναστολή: Παρατείνεται έως 31 Δεκεμβρίου 2022 η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για το προσωπικό των ιδιωτικών και δημόσιων δομών υγείας και έως 30 Ιουνίου 2022 οι έκτακτες ρυθμίσεις που είχαν θεσπιστεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19, σύμφωνα με διάταξη που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την αποδοχή της νέας δωρεάς του […] The post Σε αναστολή εργασίας μέχρι το τέλος του 2022 οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Επιτυχία: «Ονειρέψου το και θα γίνει» λέει νέα μελέτη

Δάγκειος πυρετός: Συναγερμός και στην Ευρώπη ενόψει Ολυμπιακών

Κλιμάκιο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων (ECDC) στο Υπουργείο Υγείας – Η μικροβιακή αντοχή στο επίκεντρο

Αφρικανική σκόνη: Νέο επεισόδιο και άμεσα προβλέπει ο καθηγητής Σαρηγιάννης

ABS: Το σπάνιο σύνδρομο που λίγο έλειψε να βάλει στη φυλακή έναν αθώο

ΙΣΑ: Ζητά να εργάζονται και οι ιδιώτες γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία