Χουγκάζ: «Έχω δουλέψει και είμαι έτοιμος για το επίπεδο της Euroleague»
23:38 - 22/03/2022
Χουγκάζ: «Έχω δουλέψει και είμαι έτοιμος για το επίπεδο της Euroleague»
22/03/2022
Ο Νίκος Χουγκάζ μίλησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν, σημειώνοντας πως έχει προσαρμοστεί στην ομάδα.
Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και νιώθω πολύ καλά. Τα παιδιά με βοήθησαν να εγκλιματιστώ στην ομάδα και να προσαρμοστώ γρήγορα».
Για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με την Ευρωλίγκα: «Σίγουρα είναι άλλο το επίπεδο, οι ταχύτητες είναι μεγαλύτερες, όμως έχω δουλέψει και είμαι έτοιμος για αυτό».
Για το αν δίνει βάρος η φανέλα του Παναθηναϊκού: «Η φανέλα έχει μεγάλη ιστορία, δεν μου δίνει άγχος αλλά περισσότερο κίνητρο για να δ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χουγκάζ: «Έχω δουλέψει και είμαι έτοιμος για το επίπεδο της Euroleague, η φανέλα μου δίνει κίνητρο»
Ο Νίκος Χουγκάζ σε δηλώσεις του μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν (80-67) επισήμανε πως έχει δουλέψει για να είναι έτοιμος για το επίπεδο της Euroleague, ενώ στάθηκε στην βοήθεια των συμπαικτών του για να μπει στο κλίμα της ομάδας.
Διαβάστε το στο Χουγκάζ: «Έχω δουλέψει και είμαι έτοιμος για το επίπεδο της Euroleague»
Ο Νίκος Χουγκάζ μίλησε σημειώνοντας πως έχει προσαρμοστεί στην ομάδα.
Continue reading Χουγκάζ: «Έχω δουλέψει και είμαι έτοιμος για το επίπεδο της Euroleague» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΧουγκάζ: «Έχω δουλέψει και είμαι έτοιμος για τις απαιτήσεις της EuroLeague»
Ο Νίκος Χουγκάζ τόνισε πως έχει προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος για το επίπεδο της Euroleague μετά την νίκη επί της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ.
Διαβάστε το στο fosonline.gr