Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει: «Τις προάλλες δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τη φυλακή»

12:06 - 23/03/2022

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε προ ημερών από τις φυλακές αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, στον αέρα της εκπομπής της, […] The post Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει: «Τις προάλλες δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τη φυλακή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχτηκα τηλέφωνο από τις Φυλακές για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο»

Μια αποκάλυψη που ομολογουμένως δεν περιμέναμε έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα μέσα από την εκπομπή της.  To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχτηκα τηλέφωνο από τις Φυλακές για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Τις προάλλες δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τη φυλακή"

"Είναι ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει τα φώτα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τη φυλακή, με παίρνει και μου λέει “Έλα, είμαι ο τάδε”»

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι, πριν από μερικές ημέρες, δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν γνωστό άνθρωπο [...] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τη φυλακή, με παίρνει και μου λέει “Έλα, είμαι ο τάδε”» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο