Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει: «Τις προάλλες δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τη φυλακή»
12:06 - 23/03/2022
Το τηλεφώνημα που δέχτηκε προ ημερών από τις φυλακές αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, στον αέρα της εκπομπής της, […]
The post Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει: «Τις προάλλες δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τη φυλακή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχτηκα τηλέφωνο από τις Φυλακές για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο»
Μια αποκάλυψη που ομολογουμένως δεν περιμέναμε έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα μέσα από την εκπομπή της.
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχτηκα τηλέφωνο από τις Φυλακές για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Καινούργιου: «Δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τη φυλακή, με παίρνει και μου λέει “Έλα, είμαι ο τάδε”»
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι, πριν από μερικές ημέρες, δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν γνωστό άνθρωπο [...]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τη φυλακή, με παίρνει και μου λέει “Έλα, είμαι ο τάδε”» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr