Τριαντάφυλλος για τη σύζυγό του: «Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, εκείνη δεν ξέρω»
13:16 - 23/03/2022
Ο Τριαντάφυλλος φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη
To άρθρο Τριαντάφυλλος για τη σύζυγό του: «Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, εκείνη δεν ξέρω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος: «Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη σύζυγό μου, εκείνη δεν ξέρω»
Καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού ήταν ο Τριαντάφυλλος...
Διαβάστε το στο ZouglaΤριαντάφυλλος: «Η γυναίκα μου είναι ηρωίδα - Είμαι ερωτευμένος μαζί της, εκείνη δεν ξέρω...»
Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή το «Πρωινό»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤριαντάφυλλος: «Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη σύζυγό μου, εκείνη δεν ξέρω»
Καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύζυγό του Δήμητρα και δήλωσε ερωτευμένος μαζί της.
«Είμαστε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤριαντάφυλλος για τη σύζυγό του: «Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, εκείνη δεν ξέρω»
Τριαντάφυλλος για τη σύζυγό του: «Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, εκείνη δεν ξέρω» Στο Πρωινό βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος και μεταξύ άλλων μίλησε με ιδιαίτερη τρυφερότητα για την σύζυγό του και δήλωσε ερωτευμένος μαζί της. Επίσης εξομολογήθηκε πως όταν έφυγε για το Survivor, ο γιος του νόμιζε ότι τον είχε εγκαταλείψει. «Είμαστε 15 χρόνια μαζί. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr