Απατεώνας στο Tinder παρίστανε τον Κωνσταντίνο Αργυρό

13:40 - 23/03/2022

Το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό» ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε πως  ένας απατεώνας στην Αυστραλία δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Tinder: Απατεώνας αποσπούσε γυμνές φωτογραφίες γυναικών παριστάνοντας τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Παρίστανε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Tinder με σκοπό να αποσπάσει πορνογραφικό υλικό.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αυστραλία: Άνδρας εξαπάτησε κοπέλα στο Tinder παριστάνοντας τον… Κωνσταντίνο Αργυρό!

Μία απίστευτη απάτη μέσω Tinder με εικόνες του Κωνσταντίνου Αργυρού εκτυλίχθηκε με θύμα μία 23χρονη από την Αυστραλία.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Άντρας στην Αυστραλία παρίστανε τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Εξαπατούσε γυναίκες

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»