Τηγανητός μπακαλιάρος με κουρκούτι για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου
14:38 - 23/03/2022
Κάθε χρόνο την 25η Μαρτίου συνηθίζουμε να τρώμε στο οικογενειακό τραπέζι μπακαλιάρο τον οποίο τις περισσότερες φορές τον συνοδεύουμε με σκορδαλιά. Για φέτος σας προτείνουμε μια λίγο διαφορετική εκδοχή του και σας προτείνουμε να τον μαγειρέψετε τηγανητό με τραγανό κουρκούτι. Μια απολαυστική συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Διαβάστε παρακάτω τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη συνταγή και την εκτέλεση της: Υλικά 2 φιλέτα μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο Αλεύρι (για το πανάρισμα) Λάδι (για το τηγάνισμα) Για το κουρκούτι 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι αλάτι ½ κουταλάκι ζάχαρη 330 ml παγωμένη μπίρα […]
The post Τηγανητός μπακαλιάρος με κουρκούτι
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου
Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας σε δήλωση της για την εθνική επέτειο της κήρυξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 αναφέρει τα εξής: Η 25η Μαρτίου 1821 είναι η ημερομηνία ορόσημο για την απελευθέρωση των Ελλήνων από τον τουρκικό ζυγό.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ συνταγή της ημέρας: Μπακαλιάρος με κουρκούτι από τον Πέτρο Συρίγο
Η 25η Μαρτίου πλησιάζει και έχει για πρωταγωνιστή στο οικογενειακό τραπέζι… μπακαλιάρο. Υλικά 1,2 κιλό μπακαλιάρο υγράλατο φιλέτο χωρίς κόκαλο 1 λίτρο σπορέλαιο για το τηγάνισμα 300 γραμμ. αλεύρι για το πανάρισμα Αλάτι & πιπέρι Για το κουρκούτι 500 ml νερό 500 γραμμ. αλεύρι 330 ml μπίρα σε θερμοκρασία δωματίου...
The post Η συνταγή της ημέρας: Μπακαλιάρος με κουρκούτι από τον Πέτρο Συρίγο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜπακαλιάρος σκορδαλιά: Ο Πέτρος Συρίγος έχει τις καλύτερες συνταγές για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου
Μπακαλιάρος τηγανητός με σκορδαλιά, το παραδοσιακό φαγητό της 25ης Μαρτίου. Ο Πέτρος Συρίγος μπαίνει στην κουζίνα και προτείνει τις καλύτερες συνταγές για κουρκούτι, για μπακαλιάρο τηγανητό αλλά και για σκορδαλιά. Θα ξετρελαθείτε… Μπακαλιάρος με κουρκούτι μπύρας Υλικά 1,5 κιλό μπακαλιάρο παστό φιλέτο χωρίς κόκκαλο 1 λίτρο σπορέλαιο για το τηγάνισμα...
The post Μπακαλιάρος σκορδαλιά: Ο Πέτρος Συρίγος έχει τις καλύτερες συνταγές για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗ δήλωση του Ι. Φωτήλα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου
Ο βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας έκανε την παρακάτω δήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου: Η 25η Μαρτίου είναι μέρα ανεξίτηλα χαραγμένη στη συλλογική μνήμη και την εθνική μας συνείδηση. Η Ελληνική Επανάσταση και οι θυσίες των προγόνων μας ήταν η αφετηρία της εθνικής παλιγγενεσίας και συνετέλεσαν στην ίδρυση του Ελληνικού κράτους. Η […]
Διαβάστε το στο dete.gr