Πέτρος Φιλιππίδης: Η σύζυγός του "αδειάζει" και τη δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού - Τι λέει

11:12 - 24/03/2022

Τα όσα είπε στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου για την καταγγελία απόπειρας βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη, σε νεαρή ηθοποιό, στο καμαρίνι του, έρχονται στο φως.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα» – Συγκλονίζει η ηθοποιός που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη το 2010, περιγράφει στην κατάθεσή της η νεαρή ηθοποιός. «Άπλωσε τα χέρια του πάνω μου και με στρίμωξε στη γωνία. Μου όρμησε, με φιλούσε στον λαιμό και ήθελε να φτάσει στα χείλη μου. Προσπαθώντας να ξεφύγω του έλεγα “σας παρακαλώ, σταματήστε, δεν θέλω να το κάνουμε αυτό, δεν αισθάνομαι καλά, αφήστε με, με πονάτε” και μου έλεγε με παθιασμένη φωνή “είσαι πολύ όμορφη, τι μ… είσαι εσύ, σε θέλω, θα σε γ….ω, δεν θα μου ξεφύγεις, θα δεις, θα περάσουμε ωραία”. Παράλληλα, μου έπιανε πάνω από τα ρούχα βίαια το στήθος, τους μηρούς μου και την περιοχή των γεννητικών μου οργάνων.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Όλα όσα υποστήριξε η Ελπίδα Νίνου για τη δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού

Το πρωί της Πέμπτης στο «Πρωινό» προβλήθηκε η κατάθεσή της Ελπίδας Νίνου για την καταγγελία απόπειρας βιασμού από τον σύζυγό της Πέτρο Φιλιππίδη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι λέει η σύζυγος του ηθοποιού για την δεύτερη καταγγέλλουσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά περιστατικό που σημειώθηκε το 2010 στο θέατρο Μουσούρη, όπου η νεαρή ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του. Για αυτήν την καταγγελία η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου, στην κατάθεσή της είπε χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά στη δεύτερη καταγγέλλουσα και στην καταγγελία εις βάρος του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις