Σε απόγνωση η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της: «Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή»
11:30 - 24/03/2022
Μια χάρη ζήτησε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η παρουσιάστρια ζήτησε να αλλάξουν τον τίτλο […]
The post Σε απόγνωση η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της: «Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απεγνωσμένη η Κατερίνα Καινούργιου: Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή
Τα παράπονά της έκανε στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια ζήτησε από το κοντρόλ να βγάλουν το σούπερ που έγραφε «η Ρούλα έχει κάνει πολλές εκτρώσεις», αναφερόμενη στη μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα. Το κοντρόλ αντέδρασε και η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Να το βγάλουμε και από τον τίτλο, παιδιά πάνω αν μπορείτε σας παρακαλώ, το είπε, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω… Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή, ζήτησα κάτι, αν δεν θέλετε, αφήστε το, το διευκρίνισα». Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μα, το ζήτησα ρε παιδιά, αν δεν σας αρέσει… Εντάξει παιδιά, αφήστε τον τίτλο, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να ζητάω τίποτα σαν προσωπική
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της: «Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή»
«Να το βγάλουμε και από τον τίτλο, παιδιά πάνω αν μπορείτε σας παρακαλώ, το είπε, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω… Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή, ζήτησα κάτι, αν δεν θέλετε, αφήστε το, το διευκρίνισα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μα, το ζήτησα ρε παιδιά, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου: Εκνευρισμένη με τους συνεργάτες της – «Δε μπορώ να ζητάω τίποτα σαν χάρη»
Εκνευρισμένη εμφανίστηκε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοντρόλ της
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Εκνευρισμένη με τους συνεργάτες της – «Δε μπορώ να ζητάω τίποτα σαν χάρη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤα νεύρα της Καινούργιου on air: Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή [βίντεο]
Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής - Τι συνέβη
Διαβάστε το στο thetoc.grΈξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Αφήστε με να έχω μια άποψη»
Φανερά ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ποιος ο λόγος; Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα!
The post Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Αφήστε με να έχω μια άποψη» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.comΣε απόγνωση με τους συνεργάτες της η Καινούργιου: «Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή»
Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου για τη λεζάντα που [...]
The post Σε απόγνωση με τους συνεργάτες της η Καινούργιου: «Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr