Σκορδαλιά: Οι παραλλαγές και τα μυστικά για κρεμώδη υφή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

13:42 - 24/03/2022

Για παράδειγμα στην Ισπανία και στην Γαλλία σίγουρα έχετε δοκιμάσει aioli και όσοι έχετε επισκεφτεί τις αραβικές χώρες και την Τουρκία σίγουρα έχετε δοκιμάσει την σάλτσα tarator. Της μεν Γαλλίας και Ισπανίας μοιάζει περισσότερο σε σάλτσα μαγιονέζας και το tarator είναι σάλτσα με σκόρδο, λεμόνι και λάδι. Την πλούσια γεύση και νοστιμιά όμως που έχει η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας