Σκορδαλιά: Οι παραλλαγές και τα μυστικά για κρεμώδη υφή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
13:42 - 24/03/2022
Για παράδειγμα στην Ισπανία και στην Γαλλία σίγουρα έχετε δοκιμάσει aioli και όσοι έχετε επισκεφτεί τις αραβικές χώρες και την Τουρκία σίγουρα έχετε δοκιμάσει την σάλτσα tarator. Της μεν Γαλλίας και Ισπανίας μοιάζει περισσότερο σε σάλτσα μαγιονέζας και το tarator είναι σάλτσα με σκόρδο, λεμόνι και λάδι. Την πλούσια γεύση και νοστιμιά όμως που έχει η […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr