Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, μου ακύρωσε δουλειές»
13:52 - 24/03/2022
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love it» ήταν σήμερα η Κάτια Ταραμπάνκο. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, […]
The post Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, μου ακύρωσε δουλειές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, έχασα πολλές δουλειές»
Το μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της και τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή της η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης
Διαβάστε το στο Κάτια Ταραμπάνκο: «Το θέμα της κλέφτρας με στιγμάτισε και μου ακύρωσε και δουλειές»
Τα τελευταία spoiler που κυκλοφορούσαν σχετικά με το Survivor επιβεβαιώθηκαν αφού αποχώρησε η ακριβοπληρωμένη παίκτρια του reality επιβίωσης Κάτια Tαραμπάνκο. Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από την δεύτερη συμμετοχή της στο Survivor αποκαλύπτοντας πώς το σκηνικό που είχε συμβεί πέρυσι σχετικά με το ρύζι που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚάτια Ταραμπάνκο: «Το “κλέφτρα” μου ακύρωσε δουλειές» (ΒΙΝΤΕΟ)
Κάτια Ταραμπάνκο: «Εγώ έζησα ένα σκληρό ριάλιτι με πάρα πολύ έντονους χαρακτήρες, που αλλάζανε σε κλάσματα του δευτερολέπτου».
Διαβάστε το στο neolaia.grΚάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός “κλέφτρα” με στιγμάτισε και μου ακύρωσε και δουλειές»
Επιστροφή στην Ελλάδα για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μετά το δεύτερο πέρασμά της από το Survivor, έκλεισε τον ανοιχτό κύκλο που είχε αφήσει την περασμένη σεζόν, όταν αποχώρησε οικειοθελώς, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Το μοντέλο βρέθηκε στο πλατό του Love It και μίλησε για τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο, ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μια φορά […]
The post Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός “κλέφτρα” με στιγμάτισε και μου ακύρωσε και δουλειές» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr