Δέσποινα Μοίρου για Θανάση Ευθυμιάδη: «Μου έκανε bullying, έχασα τη δουλειά μου, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά»

12:38 - 25/03/2022

Συνέντευξη στον Ισίδωρο Φίκαρη και την κάμερα του Πρωινού παραχώρησε η Δέσποινα Μοίρου, με αφορμή το To άρθρο Δέσποινα Μοίρου για Θανάση Ευθυμιάδη: «Μου έκανε bullying, έχασα τη δουλειά μου, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Δέσποινα Μοίρου αποκαλύπτει: «Έφαγα bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά»

«Αν ισχύει, το ότι έχει ξαναγεννηθεί και έχει κάνει ένα delete σε αυτά που έχει κάνει, με χαροποιεί πολύ αυτό», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Δέσποινα Μοίρου: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν η αιτία της απόλυσής μου – Νόμιζε ότι…»

«Μου έκανε ζημιά επαγγελματικά»

Διαβάστε το στο

Δέσποινα Μοίρου: «Έφαγα bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά»

«Έχω φάει bullying από τον Ευθυμιάδη παλιά, όταν όμως το έλεγα 10 χρόνια πριν, δεν έδιναν σημασία. Το δικό μου δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, ήταν ναρκισσιστικού τύπου. Να βγω από τα επεισόδια για να μην του πάρουν τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου για 2-3 μήνες, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοίρου. «Είχε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δέσποινα Μοίρου: «Έφαγα bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά»

Η Δέσποινα Μοίρου έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και στο Ισίδωρο Φίκαρη και μίλησε μεταξύ άλλων για την άσχημη συμπεριφορά ου, […] The post Δέσποινα Μοίρου: «Έφαγα bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Δέσποινα Μοίρου έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και στο Ισίδωρο Φίκαρη και μίλησε μεταξύ άλλων για την άσχημη συμπεριφορά ου, όπως ισχυρίζεται, εξέλαβε από τον Θανάση Ευθυμιάδη.  «Έχω φάει bullying από τον Ευθυμιάδη παλιά, όταν όμως το έλεγα 10 χρόνια πριν, δεν έδιναν σημασία. Το δικό μου δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, ήταν ναρκισσιστικού τύπου. Να […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δέσποινα Μοίρου για τον Θανάση Ευθυμιάδη: «Μου έκανε bullying. Ήθελε να βγω από το επεισόδιο μην του φάω τη δόξα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το πρωινό» ήταν την Παρασκευή η Δέσποινα Μοίρου. Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα Metoo. Όπως είπε παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις της για το Metoo και μάλιστα ότι υποστηρίζει γυναίκες καλύπτοντας τα νομικά έξοδα. «Έχω φάει κι εγώ bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη, Όταν το έλεγα δέκα χρόνια πριν δεν με άκουσε κανείς. […] The post Δέσποινα Μοίρου για τον Θανάση Ευθυμιάδη: «Μου έκανε bullying. Ήθελε να βγω από το επεισόδιο μην του φάω τη δόξα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της