Formula 1: «Κανονικά το τριήμερο» λένε οι διοργανωτές
20:12 - 25/03/2022
Formula 1: «Κανονικά το τριήμερο» λένε οι διοργανωτές
25/03/2022
Με ανακοίνωση που εξέδωσε στη διάρκεια των δεύτερων ελεύθερων δοκιμαστικών, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας ενημέρωσε πως το Grand Prix θα συνεχιστεί κανονικά, παρά τη νέα επίθεση στην Τζέντα.
"Το αγωνιστικό διήμερο θα συνεχιστεί, όπως έχει προγραμματιστεί". Αυτό ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαρτίου, λίγες ώρες μετά από τη νέα επίθεση που έγινε στην Τζέντα.
Όσα διαδραματίστηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές ημέρες στην πόλη, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πίστα του Grand Prix της Σαουδικής Αρα
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Formula 1: «Κανονικά το τριήμερο» σύμφωνα με τους διοργανωτές
Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως το Grand Prix της Formua 1 θα συνεχιστεί κανονικά παρά τις επιθέσεις στην Τζέντα.
Διαβάστε το στο fosonline.gr