Νέα Φιλαδέλφεια – Συγκλονίζει η 18χρονη μπέιμπι σίτερ: «Τον παρακαλούσα να μην μου κάνει κακό»

10:52 - 26/03/2022

Συγκλονίζει η περιγραφή της 18χρονης μπέιμπι σίτερ που έπεσε θύμα βιασμού πριν από τέσσερις ημέρες, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η 18χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού, έζησε έναν εφιάλτη και τώρα προσπαθεί να ξεχάσει. Είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ και τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία όταν προσπαθεί να περιγράψει τη βαρβαρότητα... The post Νέα Φιλαδέλφεια – Συγκλονίζει η 18χρονη μπέιμπι σίτερ: «Τον παρακαλούσα να μην μου κάνει κακό» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα Φιλαδέλφεια – 18χρονη μπέιμπι σίτερ: «Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο μου είπε γδύσου»

«Πριν του απαντήσω στο μήνυμα που μου έστειλε, έλεγξα το προφίλ του και είδα ότι είναι οικογενειάρχης… Από τα μηνύματα έδειχνε έναν πατέρα που έψαχνε μια νταντά για το παιδί του. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο». Με αυτά τα λόγια, η 18χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού πηγαίνοντας ... Περισσότερα To άρθρο Νέα Φιλαδέλφεια – 18χρονη μπέιμπι σίτερ: «Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο μου είπε γδύσου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Βιασμός στη Νέα Φιλαδέλφεια - 18χρονη μπέιμπι σίτερ: «Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο μου είπε γδύσου»

«Με την απειλή μαχαιριού μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου, τον παρακάλαγα να μην μου κάνει κακό. Μου είπε…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βιασμός στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η 18χρονη μπείμπι σίτερ μιλάει για τον εφιάλτη που έζησε - "Τον παρακάλαγα να μην μου κάνει κακό"

'Με την απειλή μαχαιριού μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου, τον παρακάλαγα να μην μου κάνει κακό. Μου είπε μην φωνάξεις, άμα φωνάξεις σε σκότωσα', είπε σοκαρισμένη η 18χρονη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]