Γαλλία: Η Λεπέν πιθανόν δεν θα ξαναθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία εάν ηττηθεί στις εκλογές

04:42 - 27/03/2022

Η ακροδεξιά διεκδικήτρια της προεδρίας στη Γαλλία Μαρίν Λεπέν άφησε σήμερα να εννοηθεί ότι αυτή η υποψηφιότητα (η τρίτη) σε…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαλλία: Δεν θα ξαναθέσει υποψηφιότητα η Μαρίν Λεπέν, αν ηττηθεί στις εκλογές

Την τελευταία της ευκαιρία να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας φαίνεται πώς έχει η Μαρίν Λεπέν, καθώς σε συνέντευξή της στην εβδομαδιαία εφημερίδα Journal du Dimanche άφησε να εννοηθεί ότι σε περίπτωση ήττας δεν θα ξαναθέσει υποψηφιότητα, τονίζοντας ότι θα αναζητούσε έναν ρόλο με τον οποίο θα ήταν πιο χρήσιμη. «Σε αυτήν τη φάση, δεν νομίζω ότι θα έβαζα (ξανά) υποψηφιότητα, αλλά θα εξακολουθούσα να κάνω ό,τι εδώ και χρόνια, να υπερασπίζομαι τον γαλλικό λαό. Δεν ξέρω από ποια θέση, αλλά σε κάποια που θα ήμουν πιο αποτελεσματική», δήλωσε. Η Μαρίν Λεπέν υπερασπίστηκε τους δεσμούς που είχε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, εξαιτίας των οποίων δέχθηκε επικρίσεις μετά την εισβολή στην Ουκρανία, επικαλούμενη τι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γαλλία: Η Λεπέν δε θα ξαναθέσει υποψηφιότητα εάν ηττηθεί στις εκλογές

Γαλλία: Η Λεπέν δε θα ξαναθέσει υποψηφιότητα εάν ηττηθεί στις εκλογέςckardampikis Sun, 27/03/2022 - 11:10

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες