Βράβευση του Δήμου Γαύδου για την Ανακύκλωση

10:08 - 27/03/2022

Με το βραβείο «Προσφοράς στη μείωση αποβλήτων» και στην κατηγορία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ο Δήμος Γαύδου βραβεύτηκε στο πλαίσιο των “Greek Green Awards-2022”. Το βραβείο παρέλαβε η Δήμαρχος Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη, η οποία κατά την ομιλία της τόνισε μεταξύ άλλων: «Για τον Δήμο Γαύδου η καθαριότητα με έμφαση στην ανακύκλωση και τη διαλογή στην πηγή αποτελεί ένα εκ των σημαντικότερων πεδίων δράσης […]

Διαβάστε Περισσότερα στο otavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η απάντηση του Γιώργου Βαζάκα στον Αλέξη Κούγια

Η απάντηση του Γιώργου Βαζάκα στον Αλέξη Κούγια 27/03/2022 Η κόντρα του Γιώργου Βαζάκα με τον Αλέξη Κούγια φαίνεται να συνεχίζεται, με τον έμπειρο προπονητή να απαντάει στις κατηγορίες του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ με ανάρτησή του στο Facebook.  «Φίλε μου Αλέξη Κούγια θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για την συμπεριφορά μου προς το πρόσωπό σου όταν κατέβηκες από την κερκίδα για να προπηλακίσεις τους παίκτες μου τους συνεργάτες μου και εμένα επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για την ομάδα σου. Ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς μου είναι ότι δεν σε γνώρισα, οι πλαστικές που έκανες στο πρόσωπό σου αλλοίωσαν τα χαρακτηριστικά σου. Όσον αφορά για την παρουσία μου στο ελληνικ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ otavoice.gr

Μεσσήνη: Με εντατικούς ρυθμούς υλοποιούνται, τα έργα στην 8η Επαρχιακή οδό

Στην συνάντηση δημάρχων στην Πάτρα, ο Διονύσης Μπέλτσος- Η πρόσκληση Παπαστεργίου

Δήμος Καβάλας: Εγκαίνια της 28ης Έκθεσης KAVALA EXPO 2022

Γέφυρα του Κερτς: Για τρομοκρατική ενέργεια μιλούν οι Ρώσοι – Κίεβο: “Αυτή είναι μόνο η αρχή”

Προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις αύριο (9/10) για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Διήμερο Συνέδριο με θέμα «Εναλλακτικός και Βιώσιμος Τουρισμός στη Θεσσαλία»