Αγγελική Νικολούλη: Απάντησε για πρώτη φορά αν ξέρει τον δολοφόνο όταν φορά κόκκινο – «Υπάρχει ρεπορτάζ που δεν…»
13:10 - 27/03/2022
Τι απάντησε η Αγγελική Νικολούλη για πρώτη φορά όσον αφορά το αν ξέρει τον δολοφόνο όταν φορά κόκκινο χρώμα; Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε, την Κυριακή (27/03), πως υπάρχει ένα ρεπορτάζ για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα, το οποίο «δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα». Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή της στη […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Αγγελική Νικολούλη: Απάντησε για πρώτη φορά αν ξέρει τον δολοφόνο όταν φορά κόκκινο – «Υπάρχει ρεπορτάζ που δεν…».
Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγγελική Νικολούλη: «Όταν φορά κόκκινα ξέρει τον δολοφόνο» – Τι απαντά στον μύθο
Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί ένας μύθος που αφορά την Αγγελική Νικολούλη και τις ενδυματολογικές της επιλογές στο «Φως στο Τούνελ». Φανατικοί θαυμαστές της ισχυρίζονται ότι «όταν φορά κόκκινα ξέρει τον δολοφόνο». Τι απαντά όμως εκείνη; Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; «Το διάβασα και εγώ και γέλασα. Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές», είπε στη Real News. Γιατί την εμπιστεύονται μάρτυρες που δεν μιλούν στην Αστυνομία H γνωστή δημοσιογράφος ξεχωρίζει την υπόθεση των τριών ν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑγγελική Νικολούλη: «Ξέρει τον δολοφόνο όταν φορά κόκκινα;» – Τι απαντά η ίδια
Στη «Real Life» παραχώρησε συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη, η οποία, μεταξύ άλλων, απάντησε πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να ξέρει τον δολοφόνο όταν φορά κόκκινο χρώμα. Έχετε φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι σας μελετούν… Τελευταία κυκλοφορεί ο εξής μύθος: «Όταν η Νικολούλη φορά κόκκινα, ξέρει τον δολοφόνο». Τελικά ισχύει...
The post Αγγελική Νικολούλη: «Ξέρει τον δολοφόνο όταν φορά κόκκινα;» – Τι απαντά η ίδια appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr