Τσίπρας: «Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν ,αλλά σίγουρα υπάρχουν κλεφτόδεντρα»
09:42 - 29/03/2022
«Δεν ξέρω τι λένε για τα λεφτόδεντρα στην κυβέρνηση, αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν κλεφτόδεντρα» , είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του Antenna. Επισήμανε ακόμη την ανάγκη ενός σχεδίου “έκτακτης ανάγκης” από το κράτος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η “ζοφερή κατάσταση” στο ενεργειακό . “Δεν έχει […]
The post Τσίπρας: «Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν ,αλλά σίγουρα υπάρχουν κλεφτόδεντρα» appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσίπρας: Εκλογές για να σταματήσουν τα «κλεφτόδεντρα»
Ζητάμε εκλογές γιατί η κυβέρνηση είναι ακατάλληλη για να αντιμετωπίσει τις συνθήκες που δημιουργεί η κρίση, για να σταματήσει η αφαίμαξη του μισθωτού και του συνταξιούχου, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για ένα μίνιμουμ συνεννόησης με τις προοδευτικές δυνάμεις και στόχο ένα έκτακτο σχέδιο εξόδου από την κρίση. Τι είπε για τα περιθώρια μετεκλογικών συνεργασιών, τη συναυλία στα Προπύλαια και τον Ζελένσκι στη Βουλή των Ελλήνων
The post Τσίπρας: Εκλογές για να σταματήσουν τα «κλεφτόδεντρα» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΤσίπρας: «Για λεφτόδεντρα δεν ξέρω, αλλά κλεφτόδεντρα...»
Την ανάγκη εκπόνησης ενός έκτακτου σχεδίου αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης και του ντόμινο ανατιμήσεων υπογράμμισε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.«Μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση με τις ίδιες νόρμες στην Ενέργεια, με το [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΤσίπρας: Δεν ξέρω αν υπάρχουν λεφτόδεντρα, αλλά υπάρχουν κλεφτόδεντρα
Την αναγακιότητα ενός σχεδίου «έκτακτης ανάγκης» από την πλευρά του κράτους προκειμένου να αντιμετωπιστεί η «ζοφερή κατάσταση» στο ενεργειακό τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή στον Γιώργο Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1 S. Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «δεν ξέρω αν υπάρχουν λεφτόδεντρα, αλλά υπάρχουν κλεφτόδεντρα». Ο Αλέξης Τσίπρας […]
Διαβάστε το στο otavoice.gr