Ουκρανία: Η Σερ προσκαλεί πρόσφυγες να μείνουν στο σπίτι της
09:58 - 29/03/2022
Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός γνωστοποίησε την απόφασή της με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter. «Θα ήθελα να υποστηρίξω ουκρανικές οικογένειες στο σπίτι μου. Θα είναι ασφαλείς και θα έχουν φροντίδα» έγραψε χαρακτηριστικά. Η Σερ έχει αρκετά ακίνητα στις ΗΠΑ, αλλά συνήθως περνά τον περισσότερο χρόνο της στην έπαυλή της στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Σερ προσκαλεί Ουκρανούς πρόσφυγες να μείνουν στο σπίτι της
Η τραγουδίστρια κάλεσε επίσης και άλλους ανθρώπους που έχουν τα μέσα να υποδεχθούν πρόσφυγες.
Διαβάστε το στο Η Σερ προσκαλεί Ουκρανούς πρόσφυγες να μείνουν στο σπίτι της
Η Σερ ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στέγη σε πρόσφυγες που εγκατέλειψαν τις εστίες τους την Ουκρανία, λόγω της ρωσικής εισβολής...
Διαβάστε το στο ZouglaH Σερ προσκαλεί Ουκρανούς πρόσφυγες να μείνουν στο σπίτι της
Η Σερ προσκαλεί στο σπίτι της Ουκρανούς πρόσφυγες για να βρουν ασφάλεια και φροντίδα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Σερ προσκαλεί Ουκρανούς πρόσφυγες να μείνουν στο σπίτι της
Η αγέραστη Αμερικανίδα σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου Σερ ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στέγη σε πρόσφυγες που εγκατέλειψαν τις εστίες τους την Ουκρανία, λόγω της ρωσικής εισβολής.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Cher προσκαλεί Ουκρανούς πρόσφυγες να μείνουν στο σπίτι της
Η Cher ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στέγη σε πρόσφυγες που εγκατέλειψαν τις εστίες τους στην Ουκρανία, λόγω της ρωσικής εισβολής. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός γνωστοποίησε την απόφασή της με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter. «Θα ήθελα να υποστηρίξω ουκρανικές οικογένειες στο σπίτι μου. Θα είναι ασφαλείς και θα έχουν φροντίδα» δήλωσε. Δείτε αυτή τη […]
The post Η Cher προσκαλεί Ουκρανούς πρόσφυγες να μείνουν στο σπίτι της appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΗ Σερ προσκαλεί Ουκρανούς πρόσφυγες να μείνουν στο σπίτι της
«Θα ήθελα να υποστηρίξω ουκρανικές οικογένειες στο σπίτι μου. Θα είναι ασφαλείς και θα έχουν φροντίδα» δήλωσε
Διαβάστε το στο patrasevents.gr