Τσίπρας: Για λεφτόδεντρα δεν ξέρω, κλεφτόδεντρα σίγουρα υπάρχουν – Μήνυμα για συμμετοχή στη συναυλία ειρήνης

10:52 - 29/03/2022

Μιλώντας το πρωί στον Αντ1 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την κυβέρνηση για την απροθυμία της να πατάξει την αισχροκέρδεια, έκανε λόγο για 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ και μίλησε για “κλεφτόδεντρα” με πρωταγωνιστή τη ΔΕΗ και τα golden boys της επιχείρησης. Συγχρόνως, κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το παρόν απόψε στη μεγάλη συναυλία κατά του πολέμου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλ. Τσίπρας: Δεν ξέρω για λεφτόδεντρα, αλλά κλεφτόδεντρα υπάρχουν σίγουρα

Μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση με τις ίδιες νόρμες στην Ενέργεια, με το κόστος αυτό το παρωχημένο; Εδώ χρειαζόμαστε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, χρειάζεται το Κράτος να παρέμβει ρυθμιστικά στις αγορές και να είναι δίπλα στον πολίτη. Χρειάζονται και λύσεις έξω από το πλαίσιο που έχουμε συνηθίσει, «out of the box». Σήμερα, δεν βρισκόμαστε σε […] Αλ. Τσίπρας: Δεν ξέρω για λεφτόδεντρα, αλλά κλεφτόδεντρα υπάρχουν σίγουρα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας