Έκκληση της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στον Πατριάρχη Κύριλλο να μεσολαβήσει για να λήξει ο πόλεμος

12:56 - 29/03/2022

Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας: Προς έμπρακτη υποστήριξη του δοκιμαζόμενου Ουκρανικού λαού, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας προσφέρει, μεταξύ άλλων, 30 υποτροφίες σε παιδιά Ουκρανών μεταναστών, κατά προτεραιότητα, για να μαθητεύσουν στα σχολεία της. Η απόφαση αυτή ελήφθη κατά τις εργασίες της πρώτης ημέρας της 13ης Συνάξεως των Επισκόπων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, η οποία πραγματοποιείται υπό την Προεδρία του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκκληση της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στον Πατριάρχη Κύριλλο να μεσολαβήσει για να λήξει ο πόλεμος

Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας: Προς έμπρακτη υποστήριξη του δοκιμαζόμενου Ουκρανικού λαού, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας προσφέρει, μεταξύ άλλων, 30 υποτροφίες σε παιδιά Ουκρανών μεταναστών, κατά προτεραιότητα, για να μαθητεύσουν στα σχολεία της. Το άρθρο Έκκληση της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στον Πατριάρχη Κύριλλο να μεσολαβήσει για να λήξει ο πόλεμος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο