Αλέξης Τσίπρας: Δεν ξέρω αν υπάρχουν λεφτόδεντρα, αλλά κλεφτόδεντρα υπάρχουν σίγουρα
13:54 - 29/03/2022
Την ανάγκη ενός σχεδίου «έκτακτης ανάγκης» από το κράτος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η «ζοφερή κατάσταση» στο ενεργειακό τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. «Δεν έχει νόημα να περιγράφουμε τη ζοφερή κατάσταση, έχει νόημα να δούμε πως θα βγούμε από αυτή», σημείωσε ο κ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας πως μεταξύ των «παραδοχών» που πρέπει πρώτα να κάνουμε είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται ένα «μοντέλο παρωχημένο που εκτινάσσει το κόστος για τον καταναλωτή», την ώρα που η «αισχροκέρδεια» φτάνει το 1,5 δισ. ευρώ. «Χρειάζεται ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, χρειάζεται να παρέμβει το κράτος ρυθμιστικά στις αγορές, να είναι δίπλα […]
The post Αλέξης Τσίπρας: Δεν ξέρω αν
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανατιμήσεις – Τσίπρας: “δεν ξέρω αν υπάρχουν λεφτόδεντρα, αλλά κλεφτόδεντρα υπάρχουν σίγουρα”
Απαντώντας σε ερωτήματα του Γιώργου Παπαδάκη για την ενεργειακή κρίση και τις ανατιμήσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου, ο Αλέξης Τσίπρας είπε, μεταξύ άλλων, «μπορούμε να αφήνουμε αυτούς που κερδίζουν δισεκατομμύρια, με αισχροκέρδεια, πάνω στον πόνο των πολιτών; Μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση με τις ίδιες νόρμες στην Ενέργεια, με το […]
The post Ανατιμήσεις – Τσίπρας: “δεν ξέρω αν υπάρχουν λεφτόδεντρα, αλλά κλεφτόδεντρα υπάρχουν σίγουρα” appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΑλέξης Τσίπρας: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν λεφτόδεντρα, αλλά κλεφτόδεντρα υπάρχουν σίγουρα»
Αλέξης Τσίπρας: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν λεφτόδεντρα, αλλά κλεφτόδεντρα υπάρχουν σίγουρα» Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ήταν την Τρίτη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Απαντώντας σε ερωτήματα του Γιώργου Παπαδάκη για την ενεργειακή κρίση και τις ανατιμήσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου, ο Αλέξης Τσίπρας είπε, μεταξύ άλλων, […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr