Μαρία Ηλιάκη: «Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες μέρες να φλερτάρει με την θλίψη» – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

18:00 - 29/03/2022

Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς To άρθρο Μαρία Ηλιάκη: «Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες μέρες να φλερτάρει με την θλίψη» – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση της Ηλιάκη: Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες μέρες να φλερτάρει με την θλίψη

Η παρουσιάστρια του Mega με μια σειρά από Stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε για την ψυχολογική κατάστασή της αυτές τις ημέρες

Διαβάστε το στο

Μαρία Ηλιάκη: «Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες μέρες να φλερτάρει με τη μεγάλη θλίψη»

Μία σειρά από stories που μας ξάφνιασαν έκανε στο Instagram, τις προηγούμενες ώρες, η Μαρία Ηλιάκη. H παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να μιλήσει για την ψυχολογική κατάστασή της και να αποκαλύψει ότι δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθει θλίψη. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τρόπο που έχει βρει για να νιώθει καλύτερα. Είπε συγκεκριμένα: «Τα πράγματα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρία Ηλιακή: H εξομολόγησή για την ψυχολογική της κατάσταση – «Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες μέρες να φλερτάρει με τη θλίψη» 

Η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις της αλλά και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια στους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πιάνει τον εαυτό της κάποιες μέρες να φλερτάρει με τη θλίψη. Η παρουσιάστρια, αποφάσισε μάλιστα να χρησιμοποιήσει και πάλι έναν […] The post Μαρία Ηλιακή: H εξομολόγησή για την ψυχολογική της κατάσταση – «Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες μέρες να φλερτάρει με τη θλίψη»  appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της