Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω συγχωρήσει τον Γιώργο Κιμούλη, δεν είμαι εγώ η δυστυχισμένη τώρα»
01:34 - 30/03/2022
Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για το #metoo στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» κι ανέφερε ότι αν δεν έκανε το […]
The post Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω συγχωρήσει τον Γιώργο Κιμούλη, δεν είμαι εγώ η δυστυχισμένη τώρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γερονικολού: Έχω συγχωρήσει τον Γιώργο Κιμούλη - Δεν είμαι εγώ η δυστυχισμένη τώρα (Βίντεο)
«Το γνώριζαν δικοί μου άνθρωποι, δεν το κρατούσα κρυφό. Αυτό που έγινε πριν ένα χρόνο, μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στομάχι» ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού
Διαβάστε το στο Κατερίνα Γερονικολού: Έχω συγχωρήσει τον Γιώργο Κιμούλη
Στον συνάδελφο της, Γιώργο Κιμούλη αναφέρθηκε η Κατερίνα Γερονικολού. Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Αυτός και ο άλλος” βρέθηκε η Κατερίνα Γερονικολού όπου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην παλαιότερη θεατρική συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη και όσα ήρθαν για εκείνον στο φως μέσω του #metoo. «Ήταν ένα πνιγμένο συναίσθημα που κοιμόταν κι απλά ξύπνησε ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Γερονικολού: Έχω συγχωρήσει τον Γιώργο Κιμούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Γερονικολού: Έχω συγχωρήσει τον Γιώργο Κιμούλη, δεν είμαι εγώ η δυστυχισμένη τώρα
Είναι ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/3) καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, για να μάθουμε όλα όσα δεν γνωρίζαμε γι’ αυτήν. Η πρωταγωνίστρια της νέας επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», με αφορμή τον ρόλο της, μίλησε για τη δική της bucket list και για όλα τα «ακραία» πράγματα που περιλαμβάνει και ομολόγησε ότι είναι «λισταδόρος». Ανακάλεσε τα απρόοπτα της δικής της ζωής, μίλησε με συγκίνηση για την ξαφνική απώλεια του πατέρα της, όταν η ίδια ήταν 13 ετών, και αποκάλυψε πώς συνδέεται αυτό με την απροθυμ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Γερονικολού: «Έχω συγχωρέσει τον Γιώργο Κιμούλη» – Οι δηλώσεις της για την απώλεια του πατέρα της
Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» και μίλησε μεταξύ άλλων για το #MeToo, τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και την απώλεια του πατέρα της.
Διαβάστε το στο neolaia.grΚατερίνα Γερονικολού: Έχω συγχωρήσει τον Γιώργο Κιμούλη – ΒΙΝΤΕΟ
Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, για να μάθουμε όλα όσα δεν γνωρίζαμε γι’ αυτήν. Η πρωταγωνίστρια της νέας επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ1 ανέφερε ότι αν δεν έκανε το πρώτο βήμα η Ζέτα Δούκα σε σχέση […]
Διαβάστε το στο dete.gr