Τζεφ Μοντάνα για Λιγνάδη: «Μού έπαιρνε ζελεδάκια, παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως δέλεαρ στα παιδιά»
12:26 - 30/03/2022
Η Τζεφ Μοντάνα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Το
To άρθρο Τζεφ Μοντάνα για Λιγνάδη: «Μού έπαιρνε ζελεδάκια, παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως δέλεαρ στα παιδιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζεφ Μοντάνα: «Ο Λιγνάδης μου έπαιρνε ζελεδάκια και παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως δέλεαρ στα παιδιά»
Το μοντέλο αποκάλυψε με ποιον τρόπο την προσέγγισε ο σκηνοθέτης και αναφέρθηκε επίσης, στον άνδρα που θα καταθέσει την Παρασκευή στη δίκη - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Τζεφ Μοντάνα: Ο Λιγνάδης μού έπαιρνε ζελεδάκια από το περίπτερο – Έταζε στα παιδιά τον Σάκη Ρουβά
Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha συνάντησε την Τζεφ Μοντάνα η οποία δέχθηκε ερωτήσεις για την συνέχιση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη. Η Τζεφ Μοντάνα ξεκαθάρισε πως θα σταθεί στο πλευρό του δεύτερου μηνυτή ο οποίος αναμένεται να καταθέσει ενώ αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία την οποία φέρεται να είχε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. «Το γνώρισα το παιδί αυτό στο δικαστήριο και μόνο που σκέφτομαι τι έχει να περάσει, με όλα αυτά που θα ακούσει και εντός και εκτός του δικαστηρίου με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό» ανέφερε αρχικά η Τζεφ Μοντάνα για τον δεύτερο μηνυτή και πρόσθεσε: «Έχω γνωριστεί με αυτό το παιδί, είναι νέο παιδί ακόμα και δεν έχει διαμορφώσει την προσωπικότητ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤζεφ Μοντάνα: «O Δημήτρης Λιγνάδης παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως δέλεαρ στα παιδιά»
Η Τζεφ Μοντάνα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε την επόμενη συνεδρίαση για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη που θα πραγματοποιηθεί...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤζεφ Μοντάνα: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μού έπαιρνε ζελεδάκια από το περίπτερο»
Η Τζεφ Μοντάνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω γνωριστεί με αυτό το παιδί, είναι νέο παιδί ακόμα και δεν έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα του. Δεν έχει την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ σήμερα. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν στην ηλικία του. Και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει στη θέση να καταθέσει για μια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤζεφ Μοντάνα: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μού έπαιρνε ζελεδάκια από το περίπτερο»
Την Τζεφ Μοντάνα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη, το πρωινό της Τετάρτης, με […]
The post Τζεφ Μοντάνα: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μού έπαιρνε ζελεδάκια από το περίπτερο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤζεφ Μοντάνα: «Ο Λιγνάδης μου έπαιρνε ζελεδάκια και παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως “δέλεαρ” στα παιδιά»
Το τρανς μοντέλο για τον τρόπο που την προσέγγισε όταν ήταν ανήλικη και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούσε ο σκηνοθέτης
Διαβάστε το στο news.grΤζεφ Μοντάνα: "Ο Δημήτρης Λιγνάδης μου έπαιρνε ζελεδάκια από το περίπτερο"
"Μαζί με τον Ρουβά, μαζί με όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως δέλεαρ στα παιδιά έκανε και αυτό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr